Educació

Notícies

 • 12 de juliol de 2021 Sortida al parc aquàtic dels infants i joves del casal Artistot Parc aquàtic Lloret de Mar

  Una de les activitats més esperades pels infants i joves del casal l'ARTISTOT és la sortida al parc aquàtic, que es va portar a terme el passat divendres dia 9 de juliol.

  Va ser una jornada intensa en la que tots els participants van gaudir d'un dia d'aigua, de diversió i piscines en un ambient festiu, alegre i sobretot molt estiuenc! 

 • 8 de juliol de 2021 La Coral contratemps ens va oferir una nit de concert a ritme de swing Coral Contratemps

  Ahir la Coral Contratemps finalment va poder dur a terme el seu concert dels 25 anys (+1) després de que les condicions de la pandèmia de l'any anterior no van permetre la seva celebració.
  Els jardins de la Llar, de seguida es van omplir de públic amb ganes de gaudir d'una nit d'estiu de concert a ritme de swing, cançons a cappella, molt dolç i bon ambient.    

  Durant el matí de dimecres, la Coral Contratemps també va visitar les nenes i nens del casal Artistot o van poder fer un petit tastet de cant coral i s'ho van passar d'allò més bé.

 • 29 de juny de 2021 Ja hem iniciat els casals d'Artistot i Artistot Pro Casal Artistot i artistot Pro 1

  Ja hem començat el casal Artistot i Artistot Pro amb moltes ganes i il·lusió.

  Els més petits, van començar preparant petites decoracions pel festival Artot amb materials, pintures i tècniques diverses.

  Els Artistots mitjans i els Artistots Pro, van poder gaudir d'una experiència sensorial pels voltants de Sant Marc lligada a la programació d'Artot: "Parlar amb les plantes per arribar a un paisatge".

  Respectant en tot moment les mesures anti-COVID, d'acord amb els protocols establerts pel PROCICAT.

Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:47