Benestar social

Notícies

 • 8 de novembre de 2021 La castanyada a la Residència i centre de dia Fundació Gallifa penellets_residencia

  El passat divendres 29 d'octubre, a la Residència d’avis vam celebrar la Castanyada en una modalitat més íntima per tal de respectar tots els protocols establerts per la COVID.

  Aquest fet no ha estat un obstacle per poder passar una estona ben agradable i poder gaudir d'uns bons panellets i unes castanyes molt ben torrades.

  Moltes gràcies als voluntaris que van venir a coure-les.

 • 13 d'octubre de 2021 El nou Centre Ocupacional destinat als usuaris i usuàries de Sant Tomàs als espais de La Llar, ja és una realitat Sant Tomàs

  Al setembre va entrat en funcionament el nou Centre Ocupacional de Sant Tomàs per usuaris i usuàries d'el Voltreganès ubicat als els espais de La Llar.

  La proximitat i  l’entorn comunitari, permet afavorir l’autonomia de les persones, promoure la seva participació a la comunitat i en les activitats del dia a dia del municipi, així com fomentar la inclusió d’aquestes persones en el territori i en l’entorn.

  El divendres dia 8 d'octubre es va fer una visita institucional on hi van assistir l’alcalde de Sant Hipòlit, Gerard Sancho, el president de Sant Tomàs , Joan Casany, i el vocal de la junta i el patronat de Sant Tomàs, Jordi Sala.

  Durant la visita van poder veure com s’hi desenvolupaven activitats com el ioga, activitats d’art, de jardineria i teràpia amb gossos, entre d’altres.

  També es porten a terme activitats amb la comunitat com les caminades pel poble i les sortides a la biblioteca municipal.

 • 6 d'octubre de 2021 Programació de Tallers i Activitats d'octubre a desembre Cursos i tallers

  Ja teniu a les vostres cases tota la programació de tallers i activitats d'octubre a desembre!!

  Ja podeu fer les inscripcions al web de culutra: www.culturashv.cat
  O presencialment a la Casa del Mallol els dimecres i els dijous de 17 h a 19 h.

  La Casa del Mallol t'espera!!!

Darrera actualització: 13.05.2015 | 13:01