Cultura

Notícies

 • 15 d'octubre de 2021 Presentació de l'espectacle “3 en 1” per al 5è aniversari de Teatrets d'Osona - duplicat Teatrets d'Osona

  Ahir dijous es va dur a terme l'acte presentació de l'espectacle “3 en 1” per al 5è aniversari de Teatrets d'Osona al Teatre Eliseu de Roda de Ter.
  A la presentació, hi van ser presents l'alcalde de Roda, Roger Coromina, amfitrió de la presentació, l'alcalde de Sant Hipòlit, Gerard Sancho i l'alcalde de Tona, Amadeu Lleopart.
  L'espectacle 3 en 1 que es podrà veure avui divendres dia 15 i suposa l'inici de la temporada 2021-22.

  3 artistes, 3 sales, 1 espectacle que es farà de forma simultània a la Sala Petita d’Osona, el Teatre Eliseu i la Sala La Canal. 
  Un espectacle amb un format innovador, en el qual hi haurà interacció en directe i a temps real entre les tres sales. 
  La cantant Gemma Humet, el clown Pere Hosta i la cantautora Nuri Total seran els protagonistes d’aquesta original proposta escènica  que inclourà algunes sorpreses per al públic assistent.

 • 15 d'octubre de 2021 Celebració del 5è aniversari de Teatrets d'Osona 5è aniversari Teatrets Osona

  L'Espectacle "3 en 1" va connectar les 3 sales en directe la sala La Canal de Tona, la Sala Petita d'Osona de Sant Hipòlit i el Teatre Eliseu de Tona. Cantant el "Moltes Felicitats" de manera simultània, mentre esclatava una pluja de serpentines i confeti commemorant els 5 anys de Teatrets d'Osona .

  Aquest projecte conjunt ha permès i permet sumar, donar visibilitat i potenciar els tres teatres. Des de la Sala Petita d'Osona, l'alcalde Gerard Sancho va remarcar que, més enllà dels dos grans equipaments de la comarca (l'Atlàntida i el Cirvianum), "hem aconseguit consolidar un circuit alternatiu de referència a la comarca i un públic fidel". Els tres municipis han estat capaços de treballar de manera conjunta i buscant sinergies.

 • 6 d'octubre de 2021 Programació de Tallers i Activitats d'octubre a desembre Cursos i tallers

  Ja teniu a les vostres cases tota la programació de tallers i activitats d'octubre a desembre!!

  Ja podeu fer les inscripcions al web de culutra: www.culturashv.cat
  O presencialment a la Casa del Mallol els dimecres i els dijous de 17 h a 19 h.

  La Casa del Mallol t'espera!!!

Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:46