Cultura

Notícies

 • 23 de juliol de 2021 L'Albert Pla amb el seu esperat espectacle ¿OS ACORDAIS? tancava la 15a edició del Festival ARTOT Albert Pla 1

  Ahir l'Albert Pla amb el seu esperat espectacle ¿OS ACORDAIS? tancava la 15a edició del Festival ARTOT. L'Amfiteatre del Pilar es va omplir d'espectadors de totes les edats amb ganes de viure i veure l'artista més polifacètic i políticament incorrecte del moment. L'Albert va entrar a l'escenari sol, en estat pur, amb aquesta força que té per teatralitzar les seves cançons.

  Un concert on va barrejar cançons noves i d'altres de més emblemàtiques, sortint de l'escenàri es va anar passejant entre el públic per cantar i interactuar de la seva manera, còmica i explosiva. Un espectacle per recordar.

 • 22 de juliol de 2021 Creatura ens va deixar bocabadats amb l'espectacle que van oferir ahir a la nit Foto Creatura

  Creatura ens va deixar amb la boca oberta gràcies a la fusió de tantes disciplines artístiques en un sol espectacle.

  Circ d'essència clàssica, acompanyat d'una orquestra en directe i un posat en escena acurat i deliciós.

  📸 @alejandrolianez!

 • 22 de juliol de 2021 El concert més intens i inspirador del Festival ARTOT a mans de Clara Peya i Vic Moliner Clara Peya

  Clara Peya i Vic Moliner, van demostrar amb el seu projecte INDIGA que en la música i l’expressió no hi ha límits, emocions, imaginaris, relats, paisatges, explicats des de la seva mirada.

  Es van mostrar nus i crus, sols les seves dues veus a l'escenari, per expressar-se plenament i seguir experimentant incansablement. Clara Peya i Vic Moliner va proposar un viatge musical de molt alta intensitat, a partir del piano i el baix elèctric que es nodreixen de l'electrònica sempre creada en directe.

Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:46