Cultura

Notícies

 • 23 de febrer de 2021 Exposició DONES I ART i ACTIVITATS 8M Cartell exposició Dones i Art

  DONES I ART És un projecte de visualització de dones del territori Dones i Art, que ens mostren les seves obres, però que vol anar més enllà i editar un llibret que reculli aquesta informació, els contactes de totes elles, la seva obra i que serveixi de projecció i de difusió com a artistes. També es podran visualitzar unes càpsules de vídeo de cada una d’elles a les nostres xarxes socials. Són més de 20 dones amb diferents propostes i tècniques de les arts plàstiques bàsicament. Dones amb un ventall d’edats molt ampli, que també ens interessa copsar pel seu contrast de la mirada artística intergeneracional.

 • 12 de febrer de 2021 5 anys de teatrets d’Osona Notícia de l'aniversari de Teatrets al diari

  TEATRETS d’Osona compleix cinc anys!
  Fa cinc anys els tres ajuntaments osonencs de Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de ter i Tona, van iniciar projecte cultural conjunt enfocat principalment als seus equipaments d’arts escèniques, és a dir els tres teatres. 
   

 • 18 de gener de 2021 UN NADAL DIFERENT PERÒ IGUAL DE BONIC Fotografíes Nadal 20/21

  Tot i les circumstàncies excepcionals d’aquest any, a Sant Hipòlit de Voltregà hem pogut gaudir d’un conjunt d’activitats i tallers de Nadal que han permès viure unes festes diferents però igualment plenes de màgia i il·lusió.

Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:46