Gossos

Cens d'animals de companyia i campanya de xipatge

s:801:"

El dia 17 d’octubre els Ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà inicien una campanya de cens i xipatge de tots els animals de companyia dels dos municipis.

Per aquesta campanya es comptarà amb la col·laboració del centre veterinari VETXARXA de Les Masies de Voltregà.

";

Campanya per eradicar els excrements de gossos dels carrers i espais públics del municipi

s:1406:"

S'imposaran sancions per imports entre 100€ fins a un màxim de 750€ al propietaris que incompleixin la recollida dels excrements

Les regidories de Governació i Salut Pública, inicien una campanya per eradicar els excrements de gossos dels carrers i espais públics del municipi amb la imposició de sancions al propietaris que incompleixin la recollida dels excrements, i evitar comportaments incívics o alteració de la convivència i de la degradació de l’espai públic.

Els animals, ja siguin gossos o gats, han d´anar acompanyats dels seus propietaris i en el cas de gossos de raça considerada com perillosa per la llei, amb les mesures de seguretat necessàries.

D’acord amb l’ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana (BOP 7-02-2011), es poden imposar sancions que oscil·len entre 100€ fins a un màxim de 750€.

Alhora recordar que és obligatori tenir censats els animals domèstics en el registre municipal.

 

 

";
Darrera actualització: 19.10.2016 | 10:17
Darrera actualització: 19.10.2016 | 10:17