Gossos

Cens d'animals de companyia i campanya de xipatge


El dia 17 d’octubre els Ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà inicien una campanya de cens i xipatge de tots els animals de companyia dels dos municipis.

Per aquesta campanya es comptarà amb la col·laboració del centre veterinari VETXARXA de Les Masies de Voltregà.

Campanya per eradicar els excrements de gossos dels carrers i espais públics del municipi


S'imposaran sancions per imports entre 100€ fins a un màxim de 750€ al propietaris que incompleixin la recollida dels excrements

Les regidories de Governació i Salut Pública, inicien una campanya per eradicar els excrements de gossos dels carrers i espais públics del municipi amb la imposició de sancions al propietaris que incompleixin la recollida dels excrements, i evitar comportaments incívics o alteració de la convivència i de la degradació de l’espai públic.

Els animals, ja siguin gossos o gats, han d´anar acompanyats dels seus propietaris i en el cas de gossos de raça considerada com perillosa per la llei, amb les mesures de seguretat necessàries.

D’acord amb l’ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana (BOP 7-02-2011), es poden imposar sancions que oscil·len entre 100€ fins a un màxim de 750€.

Alhora recordar que és obligatori tenir censats els animals domèstics en el registre municipal.

 

 

Darrera actualització: 19.10.2016 | 10:17
Darrera actualització: 19.10.2016 | 10:17