Joventut

Notícies

 • 12 de juliol de 2021 Sortida al parc aquàtic dels infants i joves del casal Artistot Parc aquàtic Lloret de Mar

  Una de les activitats més esperades pels infants i joves del casal l'ARTISTOT és la sortida al parc aquàtic, que es va portar a terme el passat divendres dia 9 de juliol.

  Va ser una jornada intensa en la que tots els participants van gaudir d'un dia d'aigua, de diversió i piscines en un ambient festiu, alegre i sobretot molt estiuenc! 

 • 30 de juny de 2021 Presentació de la 15a edició del Festival Artot 2021 Roda de premsa Artot 15a edició

  Aquest dilluns dia 28 de juny, va tenir lloc la roda de premsa i presentació del festival d'arts escèniques "ARTOT, un juliol amb art" a la font del Bac de Sant Hipòlit de Voltregà.

  La presentació es va portar a terme en un espai natural com és la font del Bac, donat que és un tram de paisatge que s'ha rehabilitat en els últims temps i que formarà part dels escenaris d'enguany. En aquest mateix entorn, es va destacar una peça que s'hi ha creat a mida. Una experiència sensorial que té per nom PARLAR AMB LES PLANTES PER ARRIBAR A UN PAISATGE.

 • 4 de juny de 2021 Aquest cap de setmana no et perdis La Trona Freeride 2021 La Trona Freeride 2021

  Dissabte i diumenge a partir de les 10 del matí prepareu-vos per gaudir de les baixades de riders de La Trona Freeride. Dissabte a les 10.30 h  hi haurà un Taller d'Skate a la Rampa (obert a tothom)

  HORARIS DISSABTE I DIUMENGE

  Matins de 10 h a 14 h downhill freeride

  Tardes de 15 h a 19 h downhill freeride

  Durant tot el cap de setmana podreu gaudir de la zona Skatepark, food trucks, música ambient i molt més.

Darrera actualització: 13.05.2015 | 11:35