Joventut

Notícies

 • 28 de desembre de 2021 Arrenca amb il·lusió el Sanhijoc i el Sanhijov@ Sanhijoc i Sanhijove

  Ja ha començat el Sanhijoc, on els infants poden gaudir de jocs i activitats diverses: de circ, maquillatge, zona d'inflables, ludoteca i tallers.

  Es fan torns d'una hora per garantir l'aforament.  Cal reservar l'hora desitjada al web wwww.culturashv.cat

  Paral·lelament, ahir al Sanhijov@els més decidits van desmostrar les seves habilitats al circuit de Làsertag als jardins de La Pista.
  Avui podran gaudir del circuit de Segway i demà dimecres dels Quads. Recodreu: preu 3€ a taquilla.

 • 12 de novembre de 2021 Programació NOVEMBRE LILA!  NOVEMBRE LILA

  Presentem la programació d'activitats del NOVEMBRE LILA! 
  Un conjunt d'activitats que es desenvolupen al voltant del 25N, dia internacional contra la violència envers les dones.♀️ Un programa amb visió de gènere per remoure consciències i fomentar una societat més igualitària!


  Hi haurà activitats per a tots els públics!


  Cal fer reserva a www.culturashv.cat

 • 12 de novembre de 2021 Entreguem material per fomentar la coeducació de gènere a l'Escola Voltregà i a la Biblioteca Llibres i jocs

  Des de la Regidoria d'Igualtat hem fet entrega de 19 llibres amb perspectiva de gènere i LGTBI a la biblioteca municipal, amb l'objectiu d'oferir eines i recursos a la ciutadania per avançar cap a una societat diversa, justa i igualitària. Podreu trobar aquests exemplars i molts més a la Biblioteca Marquès de Ramisa, on s'ha creat un espai propi per a llibres d'aquesta temàtica. Hi podràs trobar novel·la, assaig, il·lustració, contes infantils, etcètera.

  També hem fet entrega a de tres lots de jocs per treballar la coeducació de gènere a  l'Escola Voltregà. Hi ha jocs per reflexionar entorn les emocions, per trencar amb els estereotips o per conèixer dones que han fet història!

  Fem de l'educació i del joc una eina transformadora per aconseguir la igualtat real!

Darrera actualització: 13.05.2015 | 11:35