Tecn. de la informació i la comunicació

Notícies

 • 6 de maig de 2021 Presentació de les propostes als Pressupostos Participatius. FASE 1: Finalitzada Fase 1 Presentació de les propostes finalitzada

  En aquesta primera edició dels pressupostos participatius s'han recollit un total de 34 propostes, presentades per les veïnes, veïns i entitats del Voltreganès.

  • En els pròxims dies, la comissió de gestió tecnicoeconòmica estudiarà aquestes propostes i emetrà un veredicte, indicant si s’ajusta als requeriments i si és viable tècnica i econòmicament. 
  • Feta la valoració definitiva es publicaran les propostes que hagin superat aquesta fase.
 • 3 de maig de 2021 L'Ajuntament revalida el Segell Infoparticipa de la UAB amb el 100% dels indicadors de transparència per la comunicació pública Mapa infoparticipa 20-21

  L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà aconsegueix el 100% de la puntuació, validant els 48 indicadors a la qualitat i transparència de la informació i la comunicació pública del web municipal.

  Per 7è any consecutiu a l'Ajuntament rebem el distintiu del Segell Infoparticipa amb una màxima puntuació del 100%.

  Un total de 113 ajuntaments, 6 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya han rebut el Segell Infoparticipa de la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions.

 • 15 d'abril de 2021 AVÍS D'ESTAFA, joves venent loteria falsa Avís d'estafa

  Informem que hi ha uns joves venent NÚMEROS DE LOTERIA en nom de l'Institut. AQUESTS NÚMEROS SÓN FALSOS!

  No els compris ni obris la porta a desconeguts
  Moltes gràcies.

Darrera actualització: 26.10.2015 | 10:35