Tecn. de la informació i la comunicació

Notícies

 • 29 de setembre de 2021 La casa de cultura El Mallol acull l'acte de presentació Talent i Noves oportunitats on 23 municipis osonencs en formem part Talent i Noves oportunitats

  Aquest dimarts 28 de setembre s’ha presentat a la casa de cultura El Mallol el pla d’acció on 23 municipis osonencs se sumen al programa TOP – Talent i Noves oportunitats.
  L’objectiu del programa, és contribuir a la transformació del model productiu del sector del metall i agroalimentari de la comarca.

  Els municipis que s’han adherit al pla d’acció són: Balenyà, El Brull, Calldetenes, Centelles, Folgueroles, Gurb, Malla, Masies de Roda, Masies de Voltregà, Muntanyola, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, l’EMD Sant Miquel de Balenyà, Sant Sadurní d’Osormort, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tavèrnoles, Tona, Vic i Vilanova de Sau. Tots ells han decidit agrupar-se per tal d’optimitzar recursos i afavorir l’impacte territorial.

 • 19 de juliol de 2021 Màxima precaució per l'alt risc d'incendis! Incendi al Cap de Creus

  Davant aquesta situació, fem una crida a la col·laboració i compromís de tothom per evitar situacions de risc en l’entorn forestal. 
  Recordem que a l'any 1994 vam veure cremar El Morral. Ni una burilla al terra, ni una burilla al bosc!


  Molts ànims a tot el territori afectat del Cap de Creus i al personal d'emergències.

 • 6 de maig de 2021 Presentació de les propostes als Pressupostos Participatius. FASE 1: Finalitzada Fase 1 Presentació de les propostes finalitzada

  En aquesta primera edició dels pressupostos participatius s'han recollit un total de 34 propostes, presentades per les veïnes, veïns i entitats del Voltreganès.

  • En els pròxims dies, la comissió de gestió tecnicoeconòmica estudiarà aquestes propostes i emetrà un veredicte, indicant si s’ajusta als requeriments i si és viable tècnica i econòmicament. 
  • Feta la valoració definitiva es publicaran les propostes que hagin superat aquesta fase.
Darrera actualització: 26.10.2015 | 10:35