Tecn. de la informació i la comunicació

Notícies

 • 20 de de maig de 2022 ALERTA! Risc alt d'incendi Risc d'incendi

  Us informem que degut a les altes temperatures i a l’alt risc d’incendi queda prohibida qualsevol activitat d’oci a la Font de la Sala i al seu entorn natural fins a proper avís.Es demana extremar les precaucions mentre duri aquesta situació. En cas de detectar fum o foc cal avisar immediatament al 112.

 • 1 de de maig de 2022 Impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: informació d’interès per a la ciutadania Díptic informatiu

  Enguany, com a mesura de suport a la ciutadania, i davant l'actual conjuntura econòmica, la Generalitat de Catalunya ha congelat les tarifes de l'impost i no les incrementarà tal com estava previst per llei l’exercici 2021 (vegeu el Decret llei 4/2022, de 5 d'abril, de mesures urgents en l'àmbit tributari i financer).
  Aquest tribut afecta totes les persones (físiques i jurídiques) que siguin titulars d’un vehicle (turisme, furgoneta o motocicleta) amb domicili fiscal a Catalunya el 2021. I, també, les persones jurídiques sense residència fiscal a Catalunya, però que hi tinguin un establiment, sucursal o oficina i vehicles registrats el 2021.

 • 25 de d’abril de 2022 La Diada de les Entitats va omplir els carrers i espais municipals en una jornada molt participativa entitats

  Ahir diumenge es va celebrar la Diada de les Entitats coincidint amb la trobada de puntaires que es fa al municipi cada dos anys. La plaça de l'església, la plaça Anselm Clavé, la Casa del Mallol i el carrer de l'església van ser els principals escenaris de les nombroses propostes i activitats.

Darrera actualització: 04.03.2022 | 12:53