Tecn. de la informació i la comunicació

Notícies

 • 19 de juliol de 2021 Màxima precaució per l'alt risc d'incendis! Incendi al Cap de Creus

  Davant aquesta situació, fem una crida a la col·laboració i compromís de tothom per evitar situacions de risc en l’entorn forestal. 
  Recordem que a l'any 1994 vam veure cremar El Morral. Ni una burilla al terra, ni una burilla al bosc!


  Molts ànims a tot el territori afectat del Cap de Creus i al personal d'emergències.

 • 6 de maig de 2021 Presentació de les propostes als Pressupostos Participatius. FASE 1: Finalitzada Fase 1 Presentació de les propostes finalitzada

  En aquesta primera edició dels pressupostos participatius s'han recollit un total de 34 propostes, presentades per les veïnes, veïns i entitats del Voltreganès.

  • En els pròxims dies, la comissió de gestió tecnicoeconòmica estudiarà aquestes propostes i emetrà un veredicte, indicant si s’ajusta als requeriments i si és viable tècnica i econòmicament. 
  • Feta la valoració definitiva es publicaran les propostes que hagin superat aquesta fase.
 • 3 de maig de 2021 L'Ajuntament revalida el Segell Infoparticipa de la UAB amb el 100% dels indicadors de transparència per la comunicació pública Mapa infoparticipa 20-21

  L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà aconsegueix el 100% de la puntuació, validant els 48 indicadors a la qualitat i transparència de la informació i la comunicació pública del web municipal.

  Per 7è any consecutiu a l'Ajuntament rebem el distintiu del Segell Infoparticipa amb una màxima puntuació del 100%.

  Un total de 113 ajuntaments, 6 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya han rebut el Segell Infoparticipa de la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions.

Darrera actualització: 26.10.2015 | 10:35