Tecn. de la informació i la comunicació

Notícies

 • 21 d'octubre de 2021 Visita de la delegada del Govern de la Catalunya Central Rosa Vestit Reunió

  Avui ens hem reunit amb la delegada del Govern de la Catalunya Central Rosa Vestit per parlar de diversos temes relacionats amb el nostre municipi.

  Des de l'Ajuntament agraïm la seva disponibilitat i l'esperit de col·laboració.

 • 29 de setembre de 2021 La casa de cultura El Mallol acull l'acte de presentació Talent i Noves oportunitats on 23 municipis osonencs en formem part Talent i Noves oportunitats

  Aquest dimarts 28 de setembre s’ha presentat a la casa de cultura El Mallol el pla d’acció on 23 municipis osonencs se sumen al programa TOP – Talent i Noves oportunitats.
  L’objectiu del programa, és contribuir a la transformació del model productiu del sector del metall i agroalimentari de la comarca.

  Els municipis que s’han adherit al pla d’acció són: Balenyà, El Brull, Calldetenes, Centelles, Folgueroles, Gurb, Malla, Masies de Roda, Masies de Voltregà, Muntanyola, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, l’EMD Sant Miquel de Balenyà, Sant Sadurní d’Osormort, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tavèrnoles, Tona, Vic i Vilanova de Sau. Tots ells han decidit agrupar-se per tal d’optimitzar recursos i afavorir l’impacte territorial.

 • 19 de juliol de 2021 Màxima precaució per l'alt risc d'incendis! Incendi al Cap de Creus

  Davant aquesta situació, fem una crida a la col·laboració i compromís de tothom per evitar situacions de risc en l’entorn forestal. 
  Recordem que a l'any 1994 vam veure cremar El Morral. Ni una burilla al terra, ni una burilla al bosc!


  Molts ànims a tot el territori afectat del Cap de Creus i al personal d'emergències.

Darrera actualització: 26.10.2015 | 10:35