Promoció econòmica, consum i ocupació

Notícies

 • 8 de novembre de 2021 Nova campanya de promoció dels restaurants del territori amb descomptes directes Passi per caixa

  La campanya que va començar el dia 4 de novembre, hi participen restaurants de Manlleu i de Roda de Ter i dels municipis del Cabrerès  i el Voltreganès.
  Un dels objectius de la campanya és que les persones descobreixin i/o redescobreixin el territori on viuen o un territori proper i aprofitin per gaudir d’una experiència gastronòmica que pot ser tan diversa com l’àmplia oferta existent a la zona. 
  L’acció, que s’emmarca dins de la campanya PASSI PER CAIXA de suport al comerç i a la restauració, es basa en aplicar un descompte directe de 10 euros a cada grup de persones que faci un àpat a un restaurant del territori i es gasti més de 40 euros. Si una persona es desplaça per les quatre zones, podrà gaudir del descompte quatre vegades, una per territori. És a dir, cada inscrit a la promoció podrà aconseguir 40 € de descompte directe, sempre vinculat a la fi d’existències de les bonificacions. 

 • 28 d'octubre de 2021 El Programa 30 Plus 2021-2022 Nou Programa 30 Plus per a persones a l'atur

  El Programa 30 Plus per l'edició 2021-22, consisteix en la contractació de persones en situació d'atur a partir de 30 anys  i té una durada de 12 mesos, fins al dia 30 de setembre de 2022.

  S'han atorgat 50 participants i d'aquests i es prioritzarà l’atenció als col·lectius amb especials dificultats d’inserció laboral:

  - Persones aturades de llarga durada (mínim 12 participants)

  - Persones treballadores en situació d’atur majors de 45 anys (mínim 30 participants)

 • 13 d'octubre de 2021 El nou Centre Ocupacional destinat als usuaris i usuàries de Sant Tomàs als espais de La Llar, ja és una realitat Sant Tomàs

  Al setembre va entrat en funcionament el nou Centre Ocupacional de Sant Tomàs per usuaris i usuàries d'el Voltreganès ubicat als els espais de La Llar.

  La proximitat i  l’entorn comunitari, permet afavorir l’autonomia de les persones, promoure la seva participació a la comunitat i en les activitats del dia a dia del municipi, així com fomentar la inclusió d’aquestes persones en el territori i en l’entorn.

  El divendres dia 8 d'octubre es va fer una visita institucional on hi van assistir l’alcalde de Sant Hipòlit, Gerard Sancho, el president de Sant Tomàs , Joan Casany, i el vocal de la junta i el patronat de Sant Tomàs, Jordi Sala.

  Durant la visita van poder veure com s’hi desenvolupaven activitats com el ioga, activitats d’art, de jardineria i teràpia amb gossos, entre d’altres.

  També es porten a terme activitats amb la comunitat com les caminades pel poble i les sortides a la biblioteca municipal.

Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:45