Promoció econòmica, consum i ocupació

Notícies

 • 14 de juny de 2021 Éxit de visites i paradistes a la primera Fira de Dones Artesanes Fira Dones Artesanes

  Aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera Fira de Dones Artesanes al nostre municipi, la primera fira de dones artesanes de la comarca i d'arreu del territori.

  Amb un total de 55 parades i una assistència aproximada de 2 mil persones, ha sigut tot un èxit. Una fira per afavorir l'emprenedoria i l'ocupació de les dones que creen artesania pròpia, que neix a Sant Hipòlit i que ha vingut per quedar-se.

  Moltíssimes gràcies a les paradistes i tothom qui ha vingut per viure una jornada artesana i en clau de dona.

 • 14 de maig de 2021 I FIRA DONES ARTESANES Cartell I Fira de dones artesanes

  I FIRA DE DONES ARTESANES

  Presentem la primera fira de dones artesanes, que aposta per afavorir els projectes d'emprenedoria i ocupació de les dones, posant l'acció artística al centre.

  L'edició d'enguany es celebrarà el 13 de juny a Sant Hipòlit de Voltregà, a l'avinguda del President Josep Tarradellas.

  La fira comptarà amb 54 artesanes, vingudes d'arreu del territori i amb diversitat de projectes d'artesania: costura, ceràmica, pintura, joieria, il·lustració, cosmètica i moltes altres tècniques artístiques.

  Aquest esdeveniment permetrà posar en valor les habilitats i processos laborals de la dona, i fomentar una xarxa de sororitat entre aquestes.

  Vine i endinsa't al món de l'artesania!

 • 6 de maig de 2021 Presentació de les propostes als Pressupostos Participatius. FASE 1: Finalitzada Fase 1 Presentació de les propostes finalitzada

  En aquesta primera edició dels pressupostos participatius s'han recollit un total de 34 propostes, presentades per les veïnes, veïns i entitats del Voltreganès.

  • En els pròxims dies, la comissió de gestió tecnicoeconòmica estudiarà aquestes propostes i emetrà un veredicte, indicant si s’ajusta als requeriments i si és viable tècnica i econòmicament. 
  • Feta la valoració definitiva es publicaran les propostes que hagin superat aquesta fase.
Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:45