Igualtat

MUNICIPI FEMINISTA

Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci

Des de l'Ajuntament i l'àrea d'Igualtat ens hem adherit al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci promogut per la Generalitat de Catalunya. En aquesta línia compartim la campanya #NOENPASSEMNIUNA.

Feminisme i LGTBI

Sant Hipòlit de Voltregà, orgullós i respectuós amb la diversitat sexual i de gènere

Treballem per assolir l’equitat entre dones i homes i lluitem contra les desigualtats de gènere, les violències i discriminacions que afecten les dones i ens encarreguem de promoure-ho al nostre municipi.

Dins d’aquesta àrea treballem per garantir els drets de les persones LGTBI i eradicar l’homofòbia,la bifòbia i la transfòbia, ja que som coneixedors de la desigualtat que encara viuen lesbianes,gais,bisexuals,transgèneres i intersexuals.

L’objectiu és acabar amb les discriminacions causades pel sexisme a totes les àrees de la nostra vida quotidiana, com ara l’esport, la feina, l’escola, la cultura....i incorporar la mirada de la diversitat sexual i de gènere en l’àmbit social,sanitai,laboral,educatiu,cultural o comunicatiu.

Portem a terme diferents accions per defensar i visualitzar el col.lectiu i les seves realitats.

Dies Internacionals

19 de febrer: Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia al Futbol

31 de març: Dia Per a la Visibilitat Trans

26 d'abril: Dia de la Visibilitat Lèsbica

17 de maig: Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Intersexofòbia

28 de juny: Dia per l'Alliberament LGTBI+

23 de setembre: Dia de la Visibilitat Bisexual

24 d'octubre: Dia Internacional d'acció per la Despatologització Trans

26 d'octubre: Dia de la Visibilitat Intersexual

ESPAI DONA I COL.LECTIU LGTBI ALLIBERA’T

En aquest mandat hem creat Allibera’t,un espai de trobada per a fer diverses activitats, xerrades,trobades,cursets....per a dones i el col.lectiu lgtbi del nostre pobleviv que es troba situat a la llar.

Un dels cursos que hi vam implantar va ser un curs d’autodefensa que va tenir molt d’ èxit i que esperem poder tornar a repetir.

A Sant Hipòlit estimem com volem!

Notícies

  • 20 de de juny de 2022 Éxit de parades i d'activitats culturals i gastronòmiques a la 2a Fira de Dones Artesanes Fira Dones Artesanes

    La segona edició de la Fira de Dones Artesanes va crèixer en nombre de parades i noves propostes d'activitats culturals amb mirada de dona, buscant promoure l’emprenedoria de les dones i fomentant la creació d’una xarxa de suport i sororitat entre aquestes.

  • 8 de de juny de 2022 La visita de La Sex Truck a la Casa del Mallol La Sex Truck

    Divendres ens va visitar la Sex Truck de les @magranescoopa Sant Hipòlit! Una caravana per fomentar la pedagogia de la sexualitat, afectivitats i feminismes. 

  • 9 de de maig de 2022 La Fundació Punt de Vista és presenta a Sant Hipòlit de Voltregà Cartell Punt de Vista

    L’acte institucional tindrà lloc el diumenge 15 de maig a les 12.30 hores a La Casa del Mallol de Sant Hipòlit de Voltregà. La Fundació Punt de Vista té previst obrir una nova delegació a Sant Hipòlit de Voltregà amb l’objectiu d’apropar la seva tasca a la Catalunya Central i ho fa celebrant una jornada plena d’activitats aptes per a totes i tots, el proper diumenge 15 de maig.

Darrera actualització: 24.09.2020 | 10:09