Igualtat

Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci

Des de l'Ajuntament i l'àrea d'Igualtat ens hem adherit al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci promogut per la Generalitat de Catalunya. En aquesta línia compartim la campanya #NOENPASSEMNIUNA. 

Notícies

  • 29 de juny de 2020 DIA DE L'ORGULL A SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

    Diumenge 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, l'Ajuntament ha organitzat una acció reivindicativa per fer front a la lluita contra les discriminacions que pateixen aquestes persones.

  • 25 de juny de 2020 28 DE JUNY. Dia Internacional de les persones LGTBI lgtbi

    El Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual es commemoren els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, coneguda com la revolta Stonewall, on per primera vegada es va denunciar la vulneració de drets i la repressió social contra les persones LGTBI. Aquests fets van propiciar que s’escollís aquest dia per commemorar, reivindicar i reconèixer tant la diversitat en l’orientació afectiva i sexual com en la identitat i expressió de gènere.

  • 12 de juny de 2020 Ajudes per tal que tots els infants puguin gaudir del casal Imatge

    L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà ofereix ajudes per facilitar que tots els infants puguin gaudir dels casals d'estiu.

Darrera actualització: 19.02.2020 | 09:23