Nit de Reis

El dia 5 de gener Sant Hipòlit de Voltregà viu la nit més màgica de l’any amb molta emoció sobretot pels infants i les seves mirades expectants!

Els Reis d'Orient arriben amb els seus cavalls, acompanyats de tots els seus patges i una seixantena de joves teiers que, amb les seves torxes il·luminen el camí i reparteixen caramels entre els infants.

Al vespre quan el sol es pon, tothom es concentra a l'esplanada de la Font de la Sala i des de la cresta de la muntanya de Sant Marc, apareixen de forma màgica Ses Magestats els Reis d'Orient, que a ritme dels tambors dels tabalers avancen lentament enmig de la muntanya per retrobar-se amb tots els infants i la gent del poble a l'esplanada de la Font de la Sala .

Seguidament, avancen cap al centre de la vila, fan una visita a l'església per acabar a la plaça de la Vila on aprofiten per dir les seves paraules màgiques i finalment l'alcalde els fa entrega de les claus del poble.

Amb el repic de campanes de les 21h, tothom surt al carrer, al balcó o a les terrases per omplir el cel del voltreganès de desitjos i il·lusions.

Una experiència lumínica visual i sensorial, que es pot veure des dels pobles veïns del municipi.

Darrera actualització: 15.05.2023 | 13:24