Notícies

 • 27 de març de 2017 Tasques de manteniment de la brigada municipal Tasques manteniment

  Aquests dies la brigada municipal i els treballadors contractats a partir de plans d’ocupació han estat treballant en diferents punts del municipi.

 • 20 de març de 2017 Tasques de manteniment de la brigada municipal Manteniment brigada

  Aquests dies la brigada municipal i els treballadors contractats a partir de plans d’ocupació han estat treballant a la Font de la Sala, fent manteniment a les barbacoes i mobiliari urbà, i col·locant nova senyalització al Pont del Torrent de Mitjavila-carrer Domènech Serrabou.

 • 1 de març de 2017 Tasques de manteniment de la brigada municipal Manteniment municipi

  Aquests dies la brigada municipal i els treballadors contractats a partir de plans d’ocupació han estat treballant en reparacions de la via pública (panots, voreres i pilones en diferents indrets del municipi)

 • 27 de febrer de 2017 Nous Lavabos al Camp de Futbol Camp de futbol - Lavabos

  Han finalitzat les obres dels nous lavabos del Camp de futbol, amb aquesta intervenció s’han ampliat els lavabos existents i s’ha construït un nou lavabo adaptat.

 • 22 de febrer de 2017 Tasques de manteniment de la brigada municipal Brigada municipal

  Aquests dies la brigada municipal i els treballadors contractats a partir de plans d’ocupació han estat treballant en reparacions de panots i reixes embornals en diferents indrets del municipi, així com tasques de jardineria en parcs i places del poble.

Activitats

Actuacions

Darrera actualització: 13.05.2015 | 11:29