Notícies

 • 14 de desembre de 2017 L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà us desitja Bon Nadal i un feliç 2018! Felicitació Nadal 2017-2018

  El Nadal és una de les èpoques més boniques de l’any, ens reunim amb la família i gaudim del temps junts. Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà us desitgem un Bon Nadal i un feliç 2018.

   

 • 24 de novembre de 2017 Nadal a Sant Hipòlit de Voltregà Nadal a Sant Hipòlit de Voltregà 2017

  L'Ajuntament de Sant Hipòlit i les diferens Associacions del Voltreganès, hem organitzat un Nadal ple d'activitats, des dels Pastorets al Teatre fins a tallers per a petits i grans, un munt d'activitats adreçades a tothom.

  No us perdeu la programació, us hi esperem!

 • 16 de novembre de 2017 Desplegament 4G a Sant Hipòlit de Voltregà Desplegament 4G

  Els operadors de mòbil ja estan oferint serveis 4G. Aquesta nova tecnologia permet assolir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals.

  Els serveis mòbils 4G utilitzaran la freqüència 800MHz que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa podria ocórrer que el senyal de TV es vegi afectada per interferències.

 • 30 de juny de 2017 Josep Ordeig i la Plaça de la Vila de Sant Hipòlit, protagonista i escenari d'una gravació per un programa de televisió Entrevista Ordeig

  Aquest matí, la Plaça de la Vila de Sant Hipòlit ha estat l'escenari d'una gravació per un programa de televisió. El protagonista de l'entrevista ha estat a Josep Ordeig, conegut com a Catxo Ordeig, antic jugador d'hoquei del CP Voltregà en la seva època daurada (1960 i 1970), amb el que va guanyar dues copes d'Europa, dues lligues i tres copes espanyoles. Catxo Ordeig també va ser jugador internacional amb la selecció espanyola, amb la que va guanyar un campionat del Món i posteriorment ha estat entrenador de la selecció espanyola en diverses categories i entrenador d'equips de diferents clubs.

 • 28 de juny de 2017 L'Ajuntament de Sant Hipòlit se suma a la commemoració del Dia per l'Alliberament de lesbianes, Gais, homes i dones Transsexuals i Bisexuals 28Juny2017

  El dia 28 de juny es commemoren els fets esdevinguts el 28 de juny de 1969 a Nova York, quan la població LGTB va sortir al carrer arran d'una batuda de la policia al bar gai de Stonewall Inn. La comunitat LGTB va sortir al carrer a mostrar el seu rebuig i es va produir un fort enfrontament, que va acabar amb detencions i ferits greus. La reacció de suport a les persones agredides va ser immediata: milers de gais, lesbianes, transsexuals i simpatitzants es manifestaren solidàriament, i van contribuir, així, al naixement del Gay Liberation Front.

Darrera actualització: 26.10.2015 | 10:35