Notícies

 • 14 de desembre de 2017 L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà us desitja Bon Nadal i un feliç 2018! Felicitació Nadal 2017-2018

  El Nadal és una de les èpoques més boniques de l’any, ens reunim amb la família i gaudim del temps junts. Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà us desitgem un Bon Nadal i un feliç 2018.

   

 • 29 de novembre de 2017 Esquiada jove Esquiada jove | 16-12-2017

  Les Regidories de Joventut del Voltreganès i el Club Esquí Voltregà organitzen pel dia 16 de desembre de 2017 un dia a la neu, amb classes incloses. Per aquest preu no et quedis a casa!

   

 • 24 de novembre de 2017 Nadal a Sant Hipòlit de Voltregà Nadal a Sant Hipòlit de Voltregà 2017

  L'Ajuntament de Sant Hipòlit i les diferens Associacions del Voltreganès, hem organitzat un Nadal ple d'activitats, des dels Pastorets al Teatre fins a tallers per a petits i grans, un munt d'activitats adreçades a tothom.

  No us perdeu la programació, us hi esperem!

 • 20 de novembre de 2017 I tu KE en saps de sexe? Taller orientació sexual a El Ganxo | I tu KE en saps de sexe?

  Amb aquest eslògan es va portar a terme el taller d’orientació sexual per a joves el passat diumenge 19 de novembre a El Ganxo, un espai per a joves de Sant Hipòlit de Voltregà.

  Aquest taller posava a disposició dels joves dos espais diferenciats, en el primer es van treballar dinàmiques en grup que posaven de manifest aspectes de falsos mites i creences i possibles dubtes, i un segon espai on els joves, a títol individual, podien fer les seves consultes amb l’especialista en sexologia, l’Elena Crespi, experta en el tema i consultora sexualitat al web www.adolescents.cat .

   

 • 17 de novembre de 2017 Concurs de fotografia Concurs de Fotografia 2017

  L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica del Voltreganès, organitza des de Pla de Barris i dins els actes de ELGanxo 2.0 un concurs de fotografia per a infants i joves.

  L’objectiu principal és involucrar a la població més joves en activitats creatives i culturals i, a la vegada, sensibilitzar-la en temes com la sostenibilitat, la igualtat de gènere i la convivència. Les fotografies hauran de tractar sobre aquests tres temes.

Activitats

Darrera actualització: 13.05.2015 | 11:35