ESPAI OBERT A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

s:1198:"

Un espai obert per tal de progressar i millorar el nostre municipi entre tots.
Us convidem a la utilització d’aquest espai.
Gràcies per la vostra col·laboració!

A través del formularis de queixes i suggeriments ens podeu fer arribar les vostres propostes, suggeriments o crítiques en relació a diferents temes, només cal ens indiqueu el tema a tractar i l’exposició que ens vulgueu fer:

També podeu fer arribar els vostres comentaris als/les Regidors/es o Alcaldia a través del mateix formulari, indicant el nom del regidor/a.

";

DECÀLEG DE LES BONES PRÀCTIQUES DE LA COMUNICACIÓ PÚBLICA LOCAL A CATALUNYA

Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà es treballa per promoure la informació pública per a la participació ciutadana, seguint les directrius del Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, el qual va ser aprovat en la Junta de Govern Local el passat dia 27 de Gener de 2014.


Podeu consultar el Decàleg aquí.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

REGLAMENT MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTAMENT DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

En aquest apartat podeu consultar tota la informació relativa al Reglament Municipal de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

Notícies

 • 18 de gener de 2018 Objectiu aconseguit! Marató de sang SHV | 15-01-2018

  El passat 15 de gener, a l’Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà, va tenir lloc el recapte de sang amb una gran participació, fet que ha suposat acomplir amb l’objectiu de les 40 donacions amb un total de 48 donacions (21 del sexe femení i 27 del sexe masculí), de les que se’n beneficiaran unes 120 persones.

 • 15 de gener de 2018 VINE A DONAR SANG - Ajuda'ns a salvar vides Campanya donació de sang 2018

  Recordeu que avui de 16.30 a 20.30 h a l'Ateneu - planta baixa, de Sant Hipòlit de Voltregà es durà a terme la recollida de sang.

  Des del Banc de Sang es convoca a la ciutadania de manera regular per anar a donar sang, ja que la sang caduca i sempre se’n necessita.

  A Catalunya es necessiten de mitjana cada dia unes 1.000 donacions de sang.

  Hi ha campanyes de donació tots els dies de l’any, també els caps de setmana, per garantir que tots els malalts tindran la sang necessària.

 • 14 de desembre de 2017 L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà us desitja Bon Nadal i un feliç 2018! Felicitació Nadal 2017-2018

  El Nadal és una de les èpoques més boniques de l’any, ens reunim amb la família i gaudim del temps junts. Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà us desitgem un Bon Nadal i un feliç 2018.

   

Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:46