ESPAI OBERT A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

Un espai obert per tal de progressar i millorar el nostre municipi entre tots.
Us convidem a la utilització d’aquest espai.
Gràcies per la vostra col·laboració!

A través del formularis de queixes i suggeriments ens podeu fer arribar les vostres propostes, suggeriments o crítiques en relació a diferents temes, només cal ens indiqueu el tema a tractar i l’exposició que ens vulgueu fer:

També podeu fer arribar els vostres comentaris als/les Regidors/es o Alcaldia a través del mateix formulari, indicant el nom del regidor/a.

 

DECÀLEG DE LES BONES PRÀCTIQUES DE LA COMUNICACIÓ PÚBLICA LOCAL A CATALUNYA

Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà es treballa per promoure la informació pública per a la participació ciutadana, seguint les directrius del Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, el qual va ser aprovat en la Junta de Govern Local el passat dia 27 de Gener de 2014.


Podeu consultar el Decàleg aquí.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

REGLAMENT MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTAMENT DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

En aquest apartat podeu consultar tota la informació relativa al Reglament Municipal de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

ALTRES MECANISMES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà no disposa de cap consell territorial ni consell ciutadà, així com de cap taula de participació ciutadana. 

Notícies

 • 6 de febrer de 2018 Projecte d'Urbanització dels carrers del Barri del Mallol Pla Integral Barri del Mallol

  En motiu de l'exposició pública del  "Projecte d'Urbanització dels Carrers del Barri del Mallol"  i com a veïns de la zona, volem convidar-vos a la sessió informativa del projecte que tindrà lloc a la Biblioteca Marquès de Remisa de Sant Hipòlit de Voltregà, el divendres 9 de febrer d'enguany, a les 19h.

 • 2 de febrer de 2018 Recomanacions Carnestoltes del Voltreganès 2018 Recomanacions | Carnestoltes del Voltreganès 2018

  Quatre petits consell per a tots que cal tenir en compte, tan per les comparses com per al públic.

   

 • 31 de gener de 2018 Reunió informativa | Llar del Jubilat Reunió Informativa Llar del Jubilat

  L'Alcalde, Sr. Hipòlit Serra, i la Regidora de Benestar Social, Sra. Irene Suñé, convoquen a totes les persones interessades i usuàries de la Llar del Jubilat  a la reunió informativa en la que es parlarà sobre la situació de la llar.

  La reunió tindrà lloc, el proper dia 6 de febrer, a les 18.30h, a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

Darrera actualització: 26.03.2018 | 09:25