Participació ciutadana

ESPAI OBERT A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

Un espai obert per tal de progressar i millorar el nostre municipi entre tots.
Us convidem a la utilització d’aquest espai.
Gràcies per la vostra col·laboració!

A través del formularis de queixes i suggeriments ens podeu fer arribar les vostres propostes, suggeriments o crítiques en relació a diferents temes, només cal ens indiqueu el tema a tractar i l’exposició que ens vulgueu fer:

També podeu fer arribar els vostres comentaris als/les Regidors/es o Alcaldia a través del mateix formulari, indicant el nom del regidor/a.

 

REGLAMENT MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTAMENT DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

En aquest apartat podeu consultar tota la informació relativa al Reglament Municipal de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. Descarrega el document en el següent ENLLAÇ

ALTRES MECANISMES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà no disposa de cap consell territorial ni consell ciutadà, així com de cap taula de participació ciutadana. 

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

DECÀLEG DE LES BONES PRÀCTIQUES DE LA COMUNICACIÓ PÚBLICA LOCAL A CATALUNYA

Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà es treballa per promoure la informació pública per a la participació ciutadana, seguint les directrius del Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, el qual va ser aprovat en la Junta de Govern Local el passat dia 27 de Gener de 2014.


Podeu consultar el Decàleg aquí.

Notícies

 • 13 de desembre de 2019 Orgull de les Llanetes amb companyia Certificat d'entitat col·laboradora

  Les Llanetes amb companyia fan una tasca molt gratificant i bona per la societat repartint ninots fets de ganxet als hospitals. 
  El gerent de l'Hospital de la Vall d'Hebron els hi ha concedit un certificat d'entitat col·laboradora molt ben merescut. 

 • 9 de desembre de 2019 Taller de torrons saludables al Mallol Taller de torrons saludables.

  Dijous dia 5 de desembre a les 18 h a la Sala de les Teixidores de la Casa del Mallol es va dur a terme un taller culinari per a fer torrons saludables.

 • 5 de desembre de 2019 L'Abat Oliba decora l'arbre de Nadal de davant de l'Ajuntament L'Abat Oliba decora l'arbre de Nadal de davant l'Ajuntament

  Avui al matí el professorat de l'Abat Oliba ha vingut a posar les decoracions que han fet els nens i les nenes de l'escola per guarnir l'arbre de Nadal de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 11:15