ESPAI OBERT A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

DECÀLEG DE LES BONES PRÀCTIQUES DE LA COMUNICACIÓ PÚBLICA LOCAL A CATALUNYA

Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà es treballa per promoure la informació pública per a la participació ciutadana, seguint les directrius del Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, el qual va ser aprovat en la Junta de Govern Local el passat dia 27 de Gener de 2014.


Podeu consultar el Decàleg aquí.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

REGLAMENT MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L'AJUNTAMENT DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ

En aquest apartat podeu consultar tota la informació relativa al Reglament Municipal de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.

Notícies

 • 22 de juny de 2017 La nova acció de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà atorga un paper protagonista als més petits Aranya2017

  Per tal de promoure la participació dels més petits en els processos d'equipament de les places de Sant Hipòlit de Voltregà, l'Ajuntament, a través del consistori infantil, va posar a la disposició dels nens i nenes de 5è, 6è de primària i 1r d’ESO, la possibilitat de decidir quin tipus de mobiliari infantil volien, per omplir les places del seu municipi. Amb un pressupost de 12.000 euros aproximadament, es va donar a escollir entre diferents opcions: un tobogan combinat, una taula de ping-pong amb un gronxador o una piràmide (aranya).

 • 12 de juny de 2017 El jurat de Viles Florides visita el nostre municipi Sant Hipòlit de Voltregà, Vila Florida

  Avui dilluns dia 12 de juny, el jurat de Viles Florides ha vingut a visitar el nostre municipi amb l’objectiu de valorar la cura que es fa de les zones verdes, enjardinades i espais urbans en general.

 • 17 de maig de 2017 Avui, dia Internacional contra l'Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia 17maig2017

  Avui 17 de maig es celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la transfòbia i la Bifòbia per commemorar l'eliminació de la homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’Assemblea general de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que va tenir lloc el 17 de maig de 1990.

 • 3 de maig de 2017 Aquesta tarda, CAPTA DE SANG a Sant Hipòlit de Voltregà SANG SHV

  Dimecres dia 3 de maig de 17h a 21h

 • 30 de març de 2017 Modificacions en el funcionament de la zona blava ZONA BLAVA

  Després de l’aprovació inicial i passat el temps d’exposició al públic, l’Ordenança que regula el funcionament de la zona blava ha entrat en vigor aquest 29 de març de 2017.

Darrera actualització: 27.02.2017 | 12:46