Procés participatiu veïns i veïnes carrers Progrés, Bisbe Morgades i Puigsacalm

Dimarts, 9 de febrer de 2016

Proposta de reagrupar contenidors de la zona

S’està valorant la possibilitat de reagrupar contenidors de recollida d’escombraries (rebuig i orgànica) en 2 zones, ja que en un radi d´aprox. 100 m. es troben 5 zones de contenidors .

Es retirarien els contenidors ubicats al carrer Progrés davant del carrer Puigsacalm i s’ampliarien els contenidors del mateix carrer al costat del carrer Ter (antigues escoles).

I els contenidors situats al carrer Bisbe Morgades davant del parc infantil i els situats al bell mig del carrer, es traslladarien a la zona de contenidors del pàrquing del C/Sant Antoni (al costat de Vins Riera) .

No es vol portar a terme aquesta actuació sense abans valorar la opinió i participació dels veïns i veïnes, per aquest motiu us demanem que feu arribar els vostres comentaris o suggeriments contestant la carta que rebreu i que podeu retornar a les oficines de l´Ajuntament. Estem a la vostra disposició ja sigui personalment, telefònicament, per correu electrònic o per escrit durant a quest mes de febrer. (persona de contacte Sra. Montse Molas).

Passat aquest mes, si no s'ha rebut resposta, es donarà per bona la proposta. Es considera que aquesta actuació milloraria la imatge del vostre veïnat i del nostre poble.

Darrera actualització: 9.02.2016 | 10:17