S’acaba el termini per sol·licitar gratuïtament als usuaris de la TDT les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G a la banda 800 MHz

Dimecres, 24 d'octubre de 2018 a les 00:00

El 31 d'octubre de 2018 finalitzarà definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G a la banda 800 MHz.

Amb l’arribada del servei de telefonia mòbil de 4ª Generació (4G en la banda de 800 MHz) al municipi, aquest servei pot produir afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT).

Per solucionar aquestes afectacions i garantir que la posada en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecti la TDT, l'entitat LLEGA800 porta a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per als ciutadans afectats.

D'acord a l'Ordre Ministerial que regula aquest procés, el termini per a sol·licitar les actuacions en cas d'afectació per part dels usuaris de TDT, és de sis mesos des de la data de posada en servei de les estacions de telefonia mòbil.

És per això que us informem que està a punt de finalitzar el termini habilitat de 6 mesos, des de l'encesa de totes les estacions al municipi, per resoldre incidències en la recepció de la TDT sense cost per als ciutadans.

 No obstant l'anterior, s'informa que el 31 d'Octubre, finalitzarà definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G a la banda 800 MHz.

Darrera actualització: 24.10.2018 | 14:38