Notícies

 • passi per caixa Presentació del nou programa de ràdio "Passi per caixa!" 20 de setembre de 2019

  Ahir es va fer l'acte de presentació d'un nou programa de ràdio dedicat a la promoció del comerç local, les fires i els mercats de Manlleu, Roda de Ter, el Cabrerès i el Voltreganès.

 • Llanetes Visita de les Llanetes amb companyia a l'Hospital General de Vic 20 de setembre de 2019

  Dimecres 18 de setembre les Llanetes amb companyia van anar a l'Hospital General de Vic a lliurar 35 "popets" pels nadons prematurs de l'hospital.

 • Mòduls Projecte: Clau de Pas Projecte Clau de Pas 19 de setembre de 2019

  Des del Consell Comarcal i Creacció ens informen sobre el projecte Clau de Pas, per joves que els pugui interessar participar-hi.

  Aquest projecte ha estat ideat des del mateix Consell i Creacció i pretén treballar en base a dos fets que s’estan donant en l'àmbit socioeconòmic a Osona: Un és l’alt nivell d’abandonament escolar que hi ha en estudis  post obligatoris no universitaris, especialment en els CFGM i l’altre és la demanda de treball amb formacions mitjanes, que hi ha dins el sector del metall mecànic, i per tant, l’alt nivell de inserció que tenen els CFGM relacionats, com podrien ser Mecanització, Instal·lacions elèctriques o Electromecànica.

 • Pregó al balcó de l'Ajuntament Pregó de la FESTA MAJOR 2019 19 de setembre de 2019

  Aquesta Festa Major 2019 Gabriel Salvans ens va emocionar amb un pregó memorable. 

  Torna'l a llegir i reviu aquell moment. El trobaràs a l'apartat dret de la pàgina. 

 • 20S Nit Violeta 20S EMERGÈNCIA FEMINISTA: FEM LA NIT VIOLETA 19 de setembre de 2019

  L'Ajuntament i la regidoria d'Igualtat ens sumem a la iniciativa promoguda per la Plataforma Feminista d'Alacant que fa una crida a nivell estatal per a reivindicar els drets de les dones, denunciar tots els assessinats masclistes que cada cop són més i exigir responsabilitat d Estat.

 • Activitats extraescolars Consulta les activitats extraescolars ofertades a les nostres escoles 12 de setembre de 2019

  Comença el curs i amb ell un munt d'activitats per fer!

 • 1,2,3 Acció 1r Trimestre ACTIVITATS 1r trimestre de setembre a desembre de 2019 d'1,2,3 Acció 12 de setembre de 2019

  Consulta les activitats ofertades al primer trimestre d'1,2,3 Acció!

  Les inscripcions comencen avui dia 12 de setembre i es tanquen el dia 20 de setembre. 

 • Obres Possibles alteracions al trànsit al carrer del Mallol 12 de setembre de 2019

  Els dies 12 i 13 de setembre al carrer del Mallol hi poden haver alteracions al trànsit degut a petites obres per reparacions. 

 • Alerta PERILL: Nova modalitat de sostracció de targetes bancàries a persones grans 10 de setembre de 2019

  Aquest estiu s’ha tingut coneixement d’alguns fets a la nostra comarca en els quals, la persona gran anava sola al caixer automàtic per retirar una quantitat econòmica i, quan la víctima treia la targeta bancària, apareixien altres persones per distreure-la i apoderar-se així de l’esmentada targeta. Posteriorment, aquestes persones feien un ús de les targetes bancàries i retiraven diners (algunes de les targetes bancàries actuals permeten, fins i tot, retirar una quantitat determinada de diners encara que no es disposi del codi PIN).

 • COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ 6 de setembre de 2019

  L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà condemna els fets ocorreguts la matinada del dilluns dia 2 de setembre una vegada finalitzats els actes de la festa major. 


  Aquesta setmana s’ha dut a terme una reunió amb els Mossos d’Esquadra per valorar les actuacions que s’han dut fins al moment i les futures. 


  Volem agrair a la Comissió de Festes la feina feta durant aquests dies i lamentem que un fet aïllat tapi tota la feina que comporta organitzar una festa major.

 • Guanyadors i guanyadores Guanyadors i guanyadores dels concursos de Festa Major 2019 de pesca i pintura ràpida 4 de setembre de 2019

  El passat dissabte 31 d'agost dins del programa de Festa Major 2019 als jardins de La Llar i davant "La Taverna" van tenir lloc els concursos de pintura ràpida i de pesca. 

 • Acte de Reconeixement esportistes 2018-2019 al Pavelló Municipal d'esports amb alguns dels equips reconeguts. Reconeixement esportistes del Voltreganès 2019 4 de setembre de 2019

  El passat divendres 30 d'agost al Pavelló municipal d'esports i en plena Festa Major de Sant Hipòlit de Voltregà va tenir lloc l'acte de Reconeixement dels i les esportistes del Voltreganès 2018-2019. 

 • Festa Major a la Residència Festa Major a la Residència 4 de setembre de 2019

  Dimarts 3 de setembre es va celebrar el final de Festa Major a la Residència.

 • Cartell Marató de donants de sang del Voltreganès MARATÓ DE DONANTS DE SANG DEL VOLTREGANÈS 3 de setembre de 2019

  El dimecres 28 d'agost de 16:30 h a 22 h el Pavelló Municipal d'esports de Sant Hipòlit de Voltregà va rebre a totes les persones que volien donar sang a la Marató de donants de sang del Voltreganès.

 • FESTIVAL DE PATINATGE CANVI D'HORARI 30 d'agost de 2019

  Us informem que el festival de patinatge de festa major previst el diumenge dia 1 de setembre a les 19.30h al pavelló municipal, serà a les 18h. Disculpeu les molèsties.

Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18