Notícies

 • Fase de Votacions finalitzada Resultats de l'escrutini en la fase de votació dels pressupostos participatius 18 de juny de 2021

  Enguany s'han celebrat els primers pressupostos participatius de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, els quals han tingut molt bona rebuda. S'han presentat un total de 34 propostes de les quals 20 han passat a la fase final de votació.

  Hem rebut un total 327 vots, xifra que pel cens del municipi és molt esperançadora. Ha estat tot un èxit de participació.  Volem donar les GRÀCIES a totes les persones que tant en la fase de presentació de les propostes com en la fase de votació han format part del procés i creuen que és possible aconseguir un municipi millor.

  Els resultats de l'escrutini han donat com a proposta guanyadora al "Redisseny del pati de l'escola Voltregà, per fer-lo més sostenible, inclusiu i compartit amb el poble, de l'AFA Voltregà". Aquesta proposta s'executarà a partir del segon semestre de l'any.

  Després dels 327 vots, entenem les 327 necessitats i inquietuds que de ben segur tindrem present en un futur.

 • Inauguració i portes obertes Jornada de portes obertes i inauguració dels Horts Comunitaris del carrer de la Vinya 15 de juny de 2021

  Dissabte dia 19, a partir de les 16 h: PORTES OBERTES. Visita als horts amb l’acompanyament dels membres de l’Assemblea d’Hortolans.

  A les 18 h: INAUGURACIÓ OFICIAL a l’esplanada de la font del Bac.

  Posteriorment hi haurà berenar per tothom i continuaran les visites als horts.

  Tancament a les 20 h

 • Fira Dones Artesanes Éxit de visites i paradistes a la primera Fira de Dones Artesanes 14 de juny de 2021

  Aquest cap de setmana ha tingut lloc la primera Fira de Dones Artesanes al nostre municipi, la primera fira de dones artesanes de la comarca i d'arreu del territori.

  Amb un total de 55 parades i una assistència aproximada de 2 mil persones, ha sigut tot un èxit. Una fira per afavorir l'emprenedoria i l'ocupació de les dones que creen artesania pròpia, que neix a Sant Hipòlit i que ha vingut per quedar-se.

  Moltíssimes gràcies a les paradistes i tothom qui ha vingut per viure una jornada artesana i en clau de dona.

 • Avis de temperatura máxima extrema Avís de temperatura màxima extrema 14 de juny de 2021

  Per a  la vostra informació us fem arribar l’avís de temperatura màxima extrema, emès pel Servei Meteorològic de Catalunya emès dilluns  per dilluns 14 de juny.

  Als mapes que es troben a sota i a l’arxiu adjunt podeu consultar les comarques afectades i la probabilitat d’afectació.

  L’ ASPCAT comunica que el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) entra en fase 2.

  Cal recordar que la Situació Meteorològica de Perill de temperatura màxima extrema,  no comporta cap tipus d’actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació  i estar alerta.

  Per a més informació:  a www.meteo.cat/prediccio/genera

 • Acte de presentació del llibre Presentació del llibre de poesia ABECEDARI DE CEL I TERRA 10 de juny de 2021

  El passat 9 de juny ha tingut lloc a la casa del Mallol la presentació, taller, del llibre de poesia ABECEDARI DE CEL I TERRA de Vanesa Amat i il·lustracions de Judit Piella, amb la col·laboració de la mestra de l’escola Voltregà Isabel Muntañá.

  Una activitat que apropa la poesia als infants i a les famílies d’una forma molt atractiva i captivadora. Mentre Vanesa Amat recita les poesies, Judit va fent els dibuixos representatius d’aquestes poesies, fet que genera expectativa i relaciona la paraula amb el dibuix. 
  Els assistents van poder adquirir el llibre i les pròpies autores els el van dedicar personalment i van quedar molt contents. Va ser tot un èxit!

 • Pressupostos participatius últimes votacions Última setmana de votacions als Pressuposots Participatius 9 de juny de 2021

  Segueix el procés de votació dels PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS.

  Tens temps fins el diumenge dia 13 de juny per fer la teva votació de forma presencial o on-line a www.decidim-santhipolitdevoltrega.diba.cat.

  El diumenge dia 13,  habilitarem una parada a la Fira de Dones Artesanes, per a qui encara no hagi pogut votar de forma presencial.  A la parada disposarem de butlletes impreses per poder fer les últimes votacions.

 • La Trona Freeride 2021 Aquest cap de setmana no et perdis La Trona Freeride 2021 4 de juny de 2021

  Dissabte i diumenge a partir de les 10 del matí prepareu-vos per gaudir de les baixades de riders de La Trona Freeride. Dissabte a les 10.30 h  hi haurà un Taller d'Skate a la Rampa (obert a tothom)

  HORARIS DISSABTE I DIUMENGE

  Matins de 10 h a 14 h downhill freeride

  Tardes de 15 h a 19 h downhill freeride

  Durant tot el cap de setmana podreu gaudir de la zona Skatepark, food trucks, música ambient i molt més.

 • Ajuts Convocatòria d’ajuts per a activitats d’estiu 2021 4 de juny de 2021

  Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials i els Ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre una convocatòria d’ajuts, que tenen per finalitat cobrir una part de les despeses dels casals, colònies, estades, activitats esportives, acampades, campus, cursos i altres activitats educatives destinades al lleure dels infants entre 3 i 16 anys que es duguin a terme durant el període d’estiu que no hi ha escola a les famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica i social dels municipis que pertanyen al Consorci d’Osona de Serveis Socials i formen part d’aquesta convocatòria.

 • Abecedari de cel i terra Taller i presentació del llibre Abecedari de cel i terra de Vanesa Amat, Judit Piella 1 de juny de 2021

  El proper dia 9 de juny a les 17.30 h a la casa del Mallol, es realitzarà el taller de presentació del llibre Abecedari del Cel i Terra, de Vanesa Amat i Judit Piella, acompanyades per l'Isabel Muntañá.

  Cal registra-se a la web www.culturashv.cat per assistir a l'acte.

  Gratuït. Aforament limitat.

 • Defensa de les propostes al teatre municipal Acte de defensa de les propostes acceptades als Pressupostos Participatius (vídeo) 31 de maig de 2021

  El passat divendres dia 28 de maig es va dur a terme la defensa de les propostes acceptades pels Pressupostos Participatius de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà 2021.

  L'acte va ser al Teatre municipal i cada particular o entitat va poder exposar la seva proposta en 1 minut.

  Si vols recuperar la sessió pots fer-ho a:

   YouTube de l'Ajuntament.

 • Vista del jurat de Viles Florides El jurat de Viles Floridres visita el nostre municipi 28 de maig de 2021

  Ahir dijous dia 27 de maig, van venir els membres del jurat de Viles Florides a valorar les zones verdes, enjardinades i espais urbans del municipi.

  El jurat ha valorat la gestió sostenible, la millora i naturalització dels espais verds, l’educació ambiental i la creació d’un entorn més naturalitzat.

  El jurat va estar acompanyat pel regidor de Medi Ambient, Sr. Hipòlit Serra, i personal tècnic de l’Ajuntament.

  Van visitar diferents punts del poble: el Pont del Torrent de Mitjavila, la Font de la Sala, la Font del Bac, el petit Mirador, el camí d'en Domingo, el Parc Mare Teresa, entre d’altres.

 • Avís neteja dipòsits Avís neteja dipòsit d'aigua, empresa Agbar 28 de maig de 2021

  l'Empresa Agbar ens informa que procedirà a la neteja del dipòsit “Nou de Sant Martí”. Aquesta actuació comportarà variacions en la pressió de l’aigua a la part baixa de la població.

  Dia: 03/06/2021
  Horari estimat de la interrupció: De 8:00h a 15:00h

  Zona afectada:
  Part baixa del municipi de Sant Hipòlit de Voltregà

 • Video propostes presentades i acceptades Pressupostos Participatius - Propostes acceptades 24 de maig de 2021

  Gràcies a tots i totes per creure en el projecte de pressupostos participatius de Sant Hipòlit de Voltregà. En la primera edició s'han presentat 34 propostes de millora pel poble. Després de la valoració tècnica 20 són les que es podran votar.

  Defensa dels projectes el proper divendres 28 de maig a les 19h al teatre

  Si estimes Sant Hipòlit de Voltregà a partir de l'1 de juny VOTA una de les 20 propostes acceptades. 

 • Zona font del Bac previ Acondicionament de la zona de la Font del Bac 24 de maig de 2021

  Hem finalitzat l’acondicionament de la zona de sobre la Font del Bac, on fem els abocaments controlats de restes de jardineria municipals. Amb el moviment de terres hem augmentat la capacitat i aconseguirem una millor integració biològica de les restes.

  Millorem el medi ambient.

 • Obres de millora 1 Finalitzades les obres de millora a l'entrada del municipi 21 de maig de 2021

  Aquesta setmana s'han finalitzat les obres de millora que s'han dut a terme al Passatge Parés, just després de l'Escola Voltregà.
  En aquest tram hi havia un total d'11 arbres, alguns en molt mal estat, i altres que s'han pogut trasplantar a altres zones del municipi. Aquesta actuació ha comptat amb l'engrandiment dels escorcells, l'enjardinament dels parterres i la plantació de nous arbres (es passa d'11 a 22).

Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18