Notícies

 • Sessió Informativa Vídeo sessió Informativa Sistema Porta a Porta 24 de gener de 2022

  Si no vas poder assistir a les sessions informatives del sistema Porta a Porta que es van fer al Teatre Municipal, us deixem el vídeo de la presentació que es va dur a terme el passat dissabte dia 22 de gener.

  IMPORTANT! El proper 8 de febrer canvia el sistema de recollida de residus a Sant Hipòlit de Voltregà. El repartiment del kit de cubells serà del 25 de gener al 4 de febrer al Ganxo (baixos de l'Ateneu).

  Si teniu dubtes podeu trucar al telèfon gratuït d'atenció a l'usuari 900 102 989.

 • Llop i les 7 Cabretes Inici de la programació de la Sala Petita d'Osona 24 de gener de 2022

  Ahir es va iniciar amb un "SOLD OUT", la programació de la Sala Petita d'Osona d'aquest 2022.

  El Teatre s'omplia "de gom a gom", per veure l'espectacle de titelles El Llop i les 7 Cabretes de la companyia Xip Xap Teatre. Amb les simpàtiques cabretes i l'astúcia del llop, els espectadors/res van poder redescobrir aquest conte tradicional en versió original tintat d'ironia sobre la vida a pagès i els pobles de muntanya.

 • Sessió informativa Sessió informativa sobre la recollida Porta a Porta 20 de gener de 2022

  Ahir es va realitzar la primera sessió informativa sobre la recollida de residus amb el sistema Porta a Porta. Per part dels serveis tècnics de RRO es va donar una explicació dels motius pels quals es fa necessari implantar aquest nou sistema al municipi, tant per la preservació del medi ambient i la cura del nostre planeta,  com per evitar l'increment de taxes d'escombraries.

  També es va explicar de forma detallada com funcionarà la recollida de residus amb el sistema Porta a Porta a partir del dia 8 de febrer, tant pel que fa a calendaris, formes de procedir cada dia amb la gestió dels residus, quins productes i materials cal separar en cada fracció, funcionament de l'àrea d'emergència,  canals de comunicació i de resolució d'incidències i dubtes,...

 • Alumnes de 5è Els alumnes de 5é de l'Escola Voltregà van visitat l'exposició "Som gent de profit" 20 de gener de 2022

  Ahir, els alumnes de 5é de l'Escola Voltregà van visitat l'exposició "Som gent de profit" i van fet un taller per reflexionar sobre el malbaratament alimentari i aprendre com evitar-lo.

  Gràcies a tots i totes per participar!

 • Exposició Som gent de profit Exposició “ SOM GENT DE PROFIT” 14 de gener de 2022

  Fins al 20 de gener pots visitar l’exposició “ SOM GENT DE PROFIT” a la Casa del Mallol. 
  Saps que cada un de nosaltres llença 35 kg de menjar a l’any? 

  Vine a reflexionar sobre el malbaratament alimentari i aprèn bones pràctiques per evitar-lo. A Sant Hipòlit SOM GENT DE PROFIT! 
  De dilluns a divendres de 17 a 20h

  Dirigida a tots els públics!

 • Nou pati L'Escola Voltregà ja gaudeix d'un nou pati 11 de gener de 2022

  Els nens i les nenes de l'Escola Voltregà ja poden gaudir d'un nou pati. Durant les vacances de Nadal, es va executar el projecte de redisseny del pati de l'Escola Voltregà. La transformació s'ha basat en la naturalització de l'espai, potenciant la vegetació i mitjançant formes orgàniques, s'han generat diferents espais per diversificar el joc i crear un pati més inclusiu on tots els nens i nenes s'hi sentin a gust i puguin jugar lliurement.

  Tot això ha estat gràcies a la Participació Ciutadana per decidir democràticament en què gastar una partida de diners.

  Felicitats, Escola Voltregà! 

 • Visita dels Reis Mags a la Residència Visita dels Reis Mags a la residència 10 de gener de 2022

  Melcior, Gaspar i Baltasar, com és tradició van visitar la residència de gent gran i els van obsequiar amb uns Tortells de Reis per endolcir-los aquesta revetlla de Nit de Reis.

 • Nit de Reis La Nit de Reis, la vostra nit! 10 de gener de 2022

  La nit més màgica de l'any, la nit de Reis, la vostra nit.
  Aquest any, com a novetat veiem arribar Ses Majestats els Reis de l'Orient des de l'esplanada de la Font de la Sala, amb els seus majestuosos cavalls, acompanyats pels seus patges i teiers que il·luminaven el camí fins a arribar a la nostra Vila.

 • Sanhijoc i Sanhijove Arrenca amb il·lusió el Sanhijoc i el Sanhijov@ 28 de desembre de 2021

  Ja ha començat el Sanhijoc, on els infants poden gaudir de jocs i activitats diverses: de circ, maquillatge, zona d'inflables, ludoteca i tallers.

  Es fan torns d'una hora per garantir l'aforament.  Cal reservar l'hora desitjada al web wwww.culturashv.cat

  Paral·lelament, ahir al Sanhijov@els més decidits van desmostrar les seves habilitats al circuit de Làsertag als jardins de La Pista.
  Avui podran gaudir del circuit de Segway i demà dimecres dels Quads. Recodreu: preu 3€ a taquilla.

 • Obres Torrent de la Noguereta Obres de conducció del clavegueram del Torrent de la Noguereta 28 de desembre de 2021

  Aquesta setmana s'han iniciat les obres de la conducció del clavegueram del Torrent de la Noguereta, en el tram que va des del carrer de la Ciutadella fins al Pont de la Malagana.

 • Avís Endesa AVÍS - INTERRUPCIÓ DE SUBMINISTRAMENT D’ENERGIA ELÈCTRICA PER TREBALLS DE MANTENIMENT 27 de desembre de 2021

  La companyia Endesa ens ha comunicat que demà dimarts dia 28 de desembre efectuaran interrupcions de subministrament d'energia elèctrica.

  Zona d'afectació: Sant Hipòlit de Voltregà. 
  C/ ESGLÉSIA, C/ HOSPITAL, C/ MAJOR, C/ MALLOL, C/ MOSSÈN JACINT VERDAGUER, C/DE LA VINYA, C/ SANT MARTÍ, PASSATGE PARÉS, PLAÇA ANSELM CLAVÉ, PLAÇA NOVA

  Franja horària: de 6 a 7 h (matí) i de 12 a 14 h (migdia)

  Per qualsevol aclariment els oferim el telèfon: 800 76 07 06
  Preguem disculpin les molèsties que aquestes interrupcions programades els puguin ocasionar.

 • Xerrada a l'Auditori Arriba el porta a porta a Sant Hipòlit 21 de desembre de 2021

  Xerrada informativa sobre la necessitat i els avantatges de la implantació del sistema de recollida de residus Porta a Porta al nostre municipi.

  Aquesta xerrada va tenir lloc el passat dissabte 18 de desembre al matí, a l'auditori Cor La Veu de Voltregà (Ateneu)

  Van intervenir el Sr. Isaac Peraire, Director de l'Agència de Residus de Catalunya Agència de Residus de Catalunya, Sr. Isaac Manubens, Cap de Servei de Recollida de Residus d'Osona, el regidor de Salut Pública i de Medi Ambient Moisès Aguilar Cabanas i l'Alcalde Gerard Sancho.

  Visualitza el vídeo aquí 

 • Felicitació de Nadal 21-22 L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà us desitja unes BONES FESTES I UN FELIÇ 2022! 21 de desembre de 2021

  " Potser Nadal és que tothom es digui
  a si mateix i en veu molt baixa el nom
  de cada cosa, mastegant els mots
  amb molta cura, per tal de percebre’n
  tot el sabor, tota la consistència.

  Potser és reposar els ulls en els objectes
  quotidians, per descobrir amb sorpresa
  que ni sabem com són de tant mirar-los.
  Potser és un sentiment, una tendresa
  que s’empara de tot; potser un somriure
  inesperat en una cantonada.

  I potser és tot això i, a més, la força
  per reprendre el camí de cada dia
  quan el misteri s’ha esvanit, i tot
  torna a ser trist, i llunyà, i difícil".
   
  Miquel Martí i Pol

 • Concert Ignasi Terraza i Randy Greer Espectacular concert de Nadal amb Ignasi Terraza i Randy Greer 21 de desembre de 2021

  El concert Nadal d'enguany celebrat el passat diumenge 19, et feia tancar els ulls i et transportava a un Club de Jazz de Nova York amb una veu que recordava Bing Crosby o Frank Sinatra cantant nadales amb ritme de Swing, de blues i alguna que altra balada. Grans músics reconeguts del panorama del jazz internacional van mostrar les seves excel·lències, Ignasi Terraza al piano ,Oració Fumero al contrabaix i Randy Greer a la veu.

  El públic només s'aixecava amb una explosió d'aplaudiments, però no deixava marxar els músics fins que van obsequiar amb dos temes més, l'èxit i l'acollida d'aquest concert es va traduir en mostres d'agraïment, felicitat i de contents que van sortir les espectadores i els espectadors.

 • Escenaris Secrets Èxit rotund i alt nivell als Escenaris Secrets 21 de desembre de 2021

  El passat divendres 17 de desembre van tenir lloc els Escenaris Secrets.

  Una iniciativa que promou les arts escèniques sense que l’espectador sàpiga i tingui coneixement de què anirà a veure.
  Èxit rotund i alt nivell aquestes van ser les mostres d’agraïment de totes les espectadores i espectadors que vam poder gaudir d’aquesta tarda vespre a uns espais preciosos de La Casa del Mallol i a l’Auditori Cor La Veu de Voltregà.
   

Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18