Notícies

 • Enllumenat públic de la travessera urbana, dels carrers Doctor Fleming, Verge del Pilar i Àngel Guimer 30 de desembre de 2020

  Durant el mes de desembre s’ha efectuat la substitució de l’enllumenat públic de la travessera urbana, dels carrers Doctor Fleming, Verge del Pilar i Àngel Guimerà i del tram inicial del carrer de la Vinya.

 • "Happy Christmas" interpretada per l'Escola Municipal de Música de Sant Hipòlit de Voltregà 30 de desembre de 2020

  L'Escola Municipal de Música de Sant Hipòlit s'uneix a la campanya solidària de la Marató de TV3 a partir de la gravació de la cançó Happy Christmas i alhora desitgen un feliç 2021 a tots els veïns i veïnes del poble. 

 • Patge reial a la Casa del Mallol Patge Reial a la casa del Mallol 30 de desembre de 2020

  Voleu venir a entregar la carta dels reis a la Pagte Reial? 

 • ALERTA: Estafa Telefònica Residències Persones Grans 30 de desembre de 2020

  Els mossos informen que s’ha detectat a diverses residències de persones grans una temptativa d’estafa telefònica, amb el següent “modus operandi”: Els estafadors/es truquen a l’entitat informant que “tenien un enviament urgent per lliurar” (generalment relacionat amb la vacuna per la COVID-19), i que era imprescindible que fessin un pagament. L’estafador/a informa que en cas de negar-se, “haurien d’afrontar una sanció econòmica”. Els estafadors/es mencionen el nom de directius de la institució per donar credibilitat a la trucada.

 • Vídeos per promocionar el comerç local "Passi per caixa" 28 de desembre de 2020
 • Passi per caixa Promoció del comerç local "Passi per caixa" 21 de desembre de 2020

  Aquestes festes compri a casa! Perquè a Sant Hipòlit de Voltregà hi trobarà toooooot el que necessita.

  Practicar el comerç local... fa créixer la guardiola del barri!

  Practicar el comerç local... augmentarà el seu índex de felicitat

  Practicar el comerç local... li permetrà rebre consells dels millors

  Aquestes festes compra a casa, compra producte local!

  Els comerços de Sant Hipòlit de Voltregà us desitgen unes bones festes i el 2021 el volen veure pel barri, volen xerrar amb vostè, compartir consells i productes de qualitat!

 • Exposició Virutal Exposició Virtual: Refugiats, per què? 18 de desembre de 2020

  L’exposició Refugiats, per què? vol ampliar la mirada davant la crisi de refugiats dels darrers anys i contribuir a promoure canvis globals que facin possible posar fi a les causes que obliguen milers persones a fugir de casa seva.

  Perquè ningú no vol ser refugiat.

 • Laboratori foment de la lectura Laboratori del foment de la lectura 18 de desembre de 2020

  Xerrades participatives, dirigides a bibliotecaris/àries, educadors/es i dinamitzadors/es culturals, mestres i especialistes en literatura infantil i juvenil, per donar a conèixer i perfeccionar les tècniques de foment de la lectura.

 • Resum d'acords adoptats en sessió plenària ordinària de 14 de desembre de 2020 18 de desembre de 2020
 • Decoració de l'arbre de Nadal per part de l'Escola Voltregà L' Escola Voltregà decora l'arbre de Nadal de l'Ajuntament 16 de desembre de 2020

  Dilluns les mestres de l'Escola Voltregà han decorat l'arbre de Nadal de l'Ajuntament amb els caramels i les estrelles que han fet els nens i les nenes de l'escola. Ha quedat preciós!
   

 • Receptes de Nadal saludables Dimarts es va realitzar el taller de cuina de Nadal virtual 16 de desembre de 2020

  Dimarts es va realitzar el taller de cuina de Nadal virtual, la dietista va realitzar 4 receptes saludables per cuidar el nostre cos durant els àpats de Nadal. Les receptes que es van fer són: bombons de salmó i alvocat, carbassó cruixent, brotxetes de fruita i xampinyons farcits. Publiquem les receptes per si us animeu a fer-les durant les Festes!

   

 • Anunci del comerç local de Sant Hipòlit de Voltregà al 9TV 10 de desembre de 2020

  A partir d’avui dijous 10 de desembre i fins el dia 5 de gener podreu veure pel 9TV en diferents franges horaries l’anunci publicitari que hem fet per difondre el valor del nostre Comerç Local. Aquest any, més que mai, us demanem “comprar a casa”, perquè hi guanyem tots.

 • Lots de Nadal Lots de Nadal pel comerç local 9 de desembre de 2020

  L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà regala lots de Nadal per valor de 50 euros que podeu aconseguir a cada establiment del municipi on feu les vostres compres aquest mes de desembre! Cada cop que hi aneu a comprar, podeu omplir una butlleta!

  Son tots diferents perquè cada establiment ha fet el seu propi lot amb els seus productes.

  COMPRAR AL COMERÇ LOCAL POT TENIR PREMI!

  Es diran les persones premiades el dia de Reis al Quinto de Radio Voltregà. Us desitgem molta sort!

 • Llanetes amb Companyia. Un infant, un somriure! 9 de desembre de 2020

  Us presentem el vídeo del treball realitzat per les Llanetes amb Companyia, 28 dones del Voltreganès, durant aquest any 2020. Més de 450 ninots que s'entregaran a l'Hospital de Vic i a la Vall d'Hebron, per tal de despertar un somriure als infants hospitalitzats.

 • Ninots a l'Hospital de Vic Les Llanetes amb Companyia tornen a repartir ninots a l'Hospital de Vic 9 de desembre de 2020

  Aquest divendres les Llanetes amb companyia han repartit els seus ninots a l'Hospital General de Vic i al llarg d'aquesta setmana seguirà l'entrega a l'hospital de la Vall d'Hebron.

  Com sempre, l'entrega dels seus ninots ha despertat somriures als nens i nenes dels hospitals i també a l'equip d'infermeria. 

Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18