Notícies

 • Recolida selectiva tèxtil Renovem per quatre anys el servei de recollida selectiva dels residus tèxtils 19 d'octubre de 2021

  Sant Hipòlit de Voltregà i Humana renoven per quatre anys el servei de recollida selectiva del residu tèxtil.

  Els veïns disposen de tres punts de recollida on dipositar-hi la roba, el tèxtil de la llar, els complements i el calçat que ja no utilitzen. La gestió sostenible del tèxtil recuperat afavoreix la protecció del medi ambient, i permet destinar els recursos a projectes socials.

 • 5è aniversari Teatrets Osona Celebració del 5è aniversari de Teatrets d'Osona 15 d'octubre de 2021

  L'Espectacle "3 en 1" va connectar les 3 sales en directe la sala La Canal de Tona, la Sala Petita d'Osona de Sant Hipòlit i el Teatre Eliseu de Tona. Cantant el "Moltes Felicitats" de manera simultània, mentre esclatava una pluja de serpentines i confeti commemorant els 5 anys de Teatrets d'Osona .

  Aquest projecte conjunt ha permès i permet sumar, donar visibilitat i potenciar els tres teatres. Des de la Sala Petita d'Osona, l'alcalde Gerard Sancho va remarcar que, més enllà dels dos grans equipaments de la comarca (l'Atlàntida i el Cirvianum), "hem aconseguit consolidar un circuit alternatiu de referència a la comarca i un públic fidel". Els tres municipis han estat capaços de treballar de manera conjunta i buscant sinergies.

 • Teatrets d'Osona Presentació de l'espectacle “3 en 1” per al 5è aniversari de Teatrets d'Osona - duplicat 15 d'octubre de 2021

  Ahir dijous es va dur a terme l'acte presentació de l'espectacle “3 en 1” per al 5è aniversari de Teatrets d'Osona al Teatre Eliseu de Roda de Ter.
  A la presentació, hi van ser presents l'alcalde de Roda, Roger Coromina, amfitrió de la presentació, l'alcalde de Sant Hipòlit, Gerard Sancho i l'alcalde de Tona, Amadeu Lleopart.
  L'espectacle 3 en 1 que es podrà veure avui divendres dia 15 i suposa l'inici de la temporada 2021-22.

  3 artistes, 3 sales, 1 espectacle que es farà de forma simultània a la Sala Petita d’Osona, el Teatre Eliseu i la Sala La Canal. 
  Un espectacle amb un format innovador, en el qual hi haurà interacció en directe i a temps real entre les tres sales. 
  La cantant Gemma Humet, el clown Pere Hosta i la cantautora Nuri Total seran els protagonistes d’aquesta original proposta escènica  que inclourà algunes sorpreses per al públic assistent.

 • Sant Tomàs El nou Centre Ocupacional destinat als usuaris i usuàries de Sant Tomàs als espais de La Llar, ja és una realitat 13 d'octubre de 2021

  Al setembre va entrat en funcionament el nou Centre Ocupacional de Sant Tomàs per usuaris i usuàries d'el Voltreganès ubicat als els espais de La Llar.

  La proximitat i  l’entorn comunitari, permet afavorir l’autonomia de les persones, promoure la seva participació a la comunitat i en les activitats del dia a dia del municipi, així com fomentar la inclusió d’aquestes persones en el territori i en l’entorn.

  El divendres dia 8 d'octubre es va fer una visita institucional on hi van assistir l’alcalde de Sant Hipòlit, Gerard Sancho, el president de Sant Tomàs , Joan Casany, i el vocal de la junta i el patronat de Sant Tomàs, Jordi Sala.

  Durant la visita van poder veure com s’hi desenvolupaven activitats com el ioga, activitats d’art, de jardineria i teràpia amb gossos, entre d’altres.

  També es porten a terme activitats amb la comunitat com les caminades pel poble i les sortides a la biblioteca municipal.

 • estafa telefònica AVÍS D'ESTAFA TELEFÒNICA 8 d'octubre de 2021

  S’han detectat alguns casos de presumptes intents d’estafa telefònica a persones grans del municipi.

  S'han informat de casos de trucades telefòniques en nom d'una empresa que demana dia i hora per venir a casa a fer entrega d'un estalviador de corrent de forma gratuïta.

  Davant de qualsevol sospita de frau, denuncieu-ho a 📞MOSSOS D'ESQUADRA.

  Moltes gràcies.

 • Cursos i tallers Programació de Tallers i Activitats d'octubre a desembre 6 d'octubre de 2021

  Ja teniu a les vostres cases tota la programació de tallers i activitats d'octubre a desembre!!

  Ja podeu fer les inscripcions al web de culutra: www.culturashv.cat
  O presencialment a la Casa del Mallol els dimecres i els dijous de 17 h a 19 h.

  La Casa del Mallol t'espera!!!

 • Subvencions vehicles elèctrics L’Institut Català d’Energia obre la convocatòria de subvencions per a vehicles elèctrics i punts de recàrrega elèctrica 4 d'octubre de 2021

  Des del dia 2 d’octubre fins al 31 de de desembre de 2023 es poden demanar ajudes a l’Institut Català d’Energia per a l’adquisició de vehicles elèctrics i infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics (MOVES III). Aquests ajuts els poden demanar les persones físiques majors d’edat, les persones físiques que desenvolupin activitats econòmiques, les persones jurídiques i les comunitats de propietaris. La quantia de la subvenció pot oscil·lar entre els 1.100€ i els 9.000€ en funció del tipus de vehicle elèctric adquirit, i d’altres variables com són el desballestament d’un vehicle antic, persones físiques o professionals amb mobilitat reduïda, etc. D’altra banda, les ajudes per a punts de recàrrega elèctrica oscil·len entre el 30% i el 80% del cost de la infraestructura en funció del tipus de beneficiari.

 • logo joventut La regidoria de Joventut de Sant Hipòlit de Voltregà estrena imatge! 1 d'octubre de 2021

  Un dels principals reptes de l'area de joventut és la connexió directa amb els joves, les seves inquietuds i interessos. Hem fet un salt qualitatiu i hem creat una nova imatge  per convertir-la en un element de cohesió i participació, posant a la persona jove al centre, fomentant la cohesió i la participació juvenil.

  La nova imatge vol arribar als joves des de l'empati, la positivitat, i fent-los confiança.

  Acompanyant a aquest canvi, s'estrena el nou canal d'Instagram @joventutshvque està adreçat a persones joves d'entre 12 i 35 anys del municipi. Què s'hi podrà trobar? Oci, Formació, Mobilitat, Participació, Habitatge, Salut i molt més!

   

 • Talent i Noves oportunitats La casa de cultura El Mallol acull l'acte de presentació Talent i Noves oportunitats on 23 municipis osonencs en formem part 29 de setembre de 2021

  Aquest dimarts 28 de setembre s’ha presentat a la casa de cultura El Mallol el pla d’acció on 23 municipis osonencs se sumen al programa TOP – Talent i Noves oportunitats.
  L’objectiu del programa, és contribuir a la transformació del model productiu del sector del metall i agroalimentari de la comarca.

  Els municipis que s’han adherit al pla d’acció són: Balenyà, El Brull, Calldetenes, Centelles, Folgueroles, Gurb, Malla, Masies de Roda, Masies de Voltregà, Muntanyola, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, l’EMD Sant Miquel de Balenyà, Sant Sadurní d’Osormort, Santa Cecília de Voltregà, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tavèrnoles, Tona, Vic i Vilanova de Sau. Tots ells han decidit agrupar-se per tal d’optimitzar recursos i afavorir l’impacte territorial.

 • Viles Florides 1 Gala d'entrega de les Flors d’Honor 2021 i celebració del 10è aniversari del moviment Viles Florides 28 de setembre de 2021

  El passat divendres dia 24 es va celebrar l'entrega de les Flors d’Honor 2021 del moviment Viles Florides .

  Un total de 154 municipis de Catalunya van ser premiats i on Sant Hipòlit de Voltregà va ser reconegut amb les 3 flors rebent així el reconeixement de Viles Florides pel seu treball de transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

  Durant l’acte es va presentar el documental ’ Viles Florides , 10 anys fent créixer el verd’ per commemorar el 10è aniversari de Viles Florides.

 • Diada Catalanitat 1 Sant Hipòlit de la Salanca (poble agermanat) va celebrar la seva primera Diada de la Catalanitat 20 de setembre de 2021

  L'acte d'inauguració d'ahir diumenge a càrrec dels alcaldes de Sant Hipòlit de la Salanca i de Sant Hipòlit de Voltregà, encetaven una diada de caràcter cultural, en la qual prenien protagonisme la llengua, la cultura, la gastronomia i el patrimoni català.
  Amb ball de gegants, sardanes, concerts, debats i també paradetes d'entitats, de gastronomia i de productes típics de la zona.

  Durant la diada vam gaudir de la companyia del conseller a l'exili Lluís Puig.

  Gràcies Sant Hipòlit de la Salanca per convidar-nos en aquesta diada.

 • Assemblea Assemblea d'inici de temporada 17 de setembre de 2021

  "Tu tries el teu temps lliure" 
  Grup obert de participació activa

  Activem La Llar amb L'espai Activa't!

 • Terris 1 Projecte Terris Joves 2021 | EMERGÈNCIA CLIMÀTICA  15 de setembre de 2021

  Un projecte per despertar consciència social, ambiental i promoure la innovació i l’emprenedoria dels
  joves de la comarca, de manera vivencial i fomentant noves relacions, a partir de diferents activitats, on
  es construeix, es debat, es creen dinàmiques...

  Del 16 al 17 d’octubre a la Cooperativa Mas Les Vinyes, Sant Martí d’Albars (Lluçanès- Osona).

 • Ajuts 1 Subvenció per a la incorporació de personal 15 de setembre de 2021

  Ajuts a empreses en el marc del projecte Talent i Noves oportunitats:

  Es destinaran aquests ajuts a empreses industrials d’Osona, dels sectors metal·lúrgic i agroalimentari, amb l’objectiu d’estimular la contractació.  Es subvencionara el SMI durant sis mesos per la nova contractació de persones a l’atur amb un període mínim de contractació de nou mesos i amb una jornada igual o superior al 50%. El temini de sol·licitud és fins el 31 de gener de 2022. Consulta les bases a www.toposona.cat/recursos/  Si necessites més informació o suport en la tramitació contacta amb nosaltres.

   

  Més informació i suport en la tramitació: st.hipolit@diba.cato al T. 93 850 26 26

 • Diada Nacional de Catalunya Molt bona Diada Nacional de Catalunya a totes i tots! 11 de setembre de 2021

  Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, us desitgem una molt bona Diada Nacional de Catalunya a totes i tots!

  ❤️💛❤️💛❤️💛❤️
  Que tingueu un molt bon dia.

Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18