Notícies

 • Preguntes i respostes sobre les restriccions COVID-19 30 de març de 2020

  Podeu consultar els documents amb respostes actualitzades sobre el COVID-19 que ens envia el CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya).

 • 31 MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LA VISIBILITAT TRANSEXUAL I TRANSGÈNERE 31 MARÇ DIA INTERNACIONAL DE LA VISIBILITAT TRANSEXUAL I TRANSGÈNERE 30 de març de 2020

  Avui, Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere, dediquem aquest espai a les persones trans i a la sensibilització en contra la discriminació cap a elles. Sant Hipòlit per la Igualtat.

 • telematicament Se segueix treballant telemàticament pel poble 27 de març de 2020

  El govern municipal segueix treballant les diferents qüestions del dia a dia de Sant Hipòlit de Voltregà. Ara, de manera telemàtica, però amb el poble molt present.

 • flaix fm #JoActuo posa en marxa un seguit de sessions musicals 27 de març de 2020

  La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya  #JoActuo que té com a objectiu fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa. 
   
  En el marc d'aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, posarem en marxa un seguit de sessions musicals adreçades a joves i en col·laboració amb diferents emissores de ràdio.

 • Imatge Avui hem repartit mascaretes a alguns comerços 27 de març de 2020

  Avui hem repartit mascaretes a alguns comerços de Sant Hipòlit perquè estiguin a disposició dels veïns i veïnes. Aquestes mascaretes són gratuïtes.

  ATENCIÓ! Aquestes mascaretes no són homologades per a us sanitari i cal rentar-les abans d'utilitzar-les i després de cada us amb alcohol o a la màquina a temperatura de 60°.

 • Imatge Neteja de la via pública amb desinfectant 27 de març de 2020

  Els propers dilluns i el dimarts, 30 i 31 de març, es farà la neteja viària amb la màquina escombradora que tirarà desinfectant pel coronavirus.

 • Imatge Agraïment al voluntariat del Voltreganès 27 de març de 2020

  Fem un agraïment molt especial a les voluntàries i als voluntaris del Votreganès per ajudar amb les compres i a cobrir les necessitats d'alguns veïns i d'algunes veïnes.

  Moltíssimes gràcies!

 • Cartell Pla de contingència per a la seguretat de les víctimes de violència masclista, domèstica i altres víctimes vulnerables 27 de març de 2020

  La Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra ha engegat un Pla de contingència per a la seguretat de les víctimes de violència masclista, domèstica i altres víctimes vulnerables, en què la vostra participació és imprescindible per garantir la seguretat.

 • neu AVÍS DE NEVADA 26 de març de 2020

  S'activa el Pla NeuCat per previsió de neu aquest dijous 26 de març.

 • tancament Tancament de l'oficina de l'ORGT 26 de març de 2020

  D’ACORD AMB L’ESTAT D’ALARMA DECRETAT PEL GOVERN DE L’ESTAT, I EN APLICACIÓ DE LES MESURES EXCEPCIONALS QUE HA ADOPTAT LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, DAVANT LA SITUACIÓ GENERADA PER L'EVOLUCIÓ DEL CORONAVIRUS COVID-19,  I  AMB LA FINALITAT DE REDUIR AL MÀXIM LA PROPAGACIÓ DE LA MALALTIA,  LES INSTAL.LACIONS DE L’ORGANISME DE GESTIÓ TRIBUTÀRIA  (OFICINES CENTRALS I TERRITORIALS I PUNTS D'INFORMACIÓ),  ROMANDRAN TANCADES MENTRES DURI AQUESTA SITUACIÓ EXCEPCIONAL.

 • joves a casa #JOVESACASA 26 de març de 2020

  Ara el que toca és quedar-se a casa! Però també pot arribar a ser molt divertit. A l'apartat dret d'aquesta notícia hi trobareu imatges amb propostes per fer i compartir a les xarxes socials i entre tots sentir-nos una mica més a prop. 

 • ganxo El Ganxo segueix en actiu, però des de casa! 26 de març de 2020

  Les persones que treballen al Ganxo segueixen disponibles per rebre dubtes i informar-vos des de casa. 

  Podeu contacatr-hi a través del telèfon 609 20 16 72.

 • soc Consells per a treballadors/es que tenen cura de persones grans 26 de març de 2020

  La situació actual està afectant, entre altres, a les persones que treballen en la cura  de  les persones grans en les seves llars. Les situacions en les que es poden trobar són diverses.

 • targetes moneder Es comencen a repartir les "Targetes moneder" 26 de març de 2020

  Comencem a repartir les "Targetes moneder" per ajudar a les famílies que tenen atorgades les beques menjador.

 • Càpsula online CÀPSULA ONLINE! 25 de març de 2020

  Les jornades d'orientació acadèmica i professional es faràn en línia seguint aquest enllaç: https://osonajove.cat/programa/capsula-online-2020

Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18