Notícies

 • Programa de Ràdio Voltregà Tertúlia a 4 Tertúlia en FEMENÍ a Ràdio Voltregà 8 de març de 2021

  La tertúlia de Ràdio Voltregà del passat diumenge 7 de març va estar protagonitzada per la mirada i l'opinió femenina.

 • Presentació de l'obra La volta al món en 80 ties Èxit en la representació de l'obra de teatre "La volta al món en 80 ties" 8 de març de 2021

  El passat dia 5 de març a 20.00 hores va tenir lloc la representació de l’obra de teatre multidisciplinar la volta al món en 80 ties, una proposta que no va deixar indiferent a ningú i que el públic va connectar des d'un bon inici.

 • Dona i empresa a Osona Jornada sobre dona i empresa a Osona, en motiu del Dia Internacional de la Dona 5 de març de 2021

  Pel dia 8 de març, el Dia Internacional de la Dona, diferents entitats de la comarca d’Osona hem organitzat un cicle de trobades virtuals per posar en valor la feina de la Dona en el món empresarial, i de retruc a Osona.

 • Ajuts suministraments energètics Sol·licitud d'ajut per subministraments energètics 5 de març de 2021

  Us comuniquem que des del Consorci d’Osona de Serveis Socials i els Ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre una convocatòria d’ajuts, que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.).

 • Avís incidència amb la companyia d'aigua AGBAR 5 de març de 2021

  Us informem que s'ha detectat una incidència a la xarxa de distribució d'aigua i per reparar-la s'ha procedit al tall de subministrament al carrer BALMES 1, SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ.

 • Joves al taller scooter skate Dinamització Skate Ramp “LA RAMPA” 4 de març de 2021

  Els dissabtes al matí a la Rampa (Skate Park) ha començat un curset de 17 sessions d’scooter i skate. 
   

 • Joves i esports minoritaris Projecte joves, esports minoritaris i cohesió 3 de març de 2021

  S’estrena el projecte destinat a joves de fins a 16 anys, els divendres a la tarda al Parc Mare Teresa. 

 • Concurs Passi per Caixa Concurs Passi per caixa! Del 23 de febrer al 23 de març 24 de febrer de 2021

  Passi per caixa és una campanya, que té com a objectiu promoure i dinamitzar el comerç local de Manlleu i la seva àrea d’abast territorial (Roda de Ter, Masies de Roda, el Cabrerès i el Voltreganès) a través de les emissores de ràdio i el treball conjunt amb les diferents associacions de comerciants.

 • CANCEL·LAT - Se suspèn la data del procés de selecció d’auxiliar de biblioteca fins a nova data 24 de febrer de 2021
 • Cartell exposició Dones i Art Exposició DONES I ART i ACTIVITATS 8M 23 de febrer de 2021

  DONES I ART És un projecte de visualització de dones del territori Dones i Art, que ens mostren les seves obres, però que vol anar més enllà i editar un llibret que reculli aquesta informació, els contactes de totes elles, la seva obra i que serveixi de projecció i de difusió com a artistes. També es podran visualitzar unes càpsules de vídeo de cada una d’elles a les nostres xarxes socials. Són més de 20 dones amb diferents propostes i tècniques de les arts plàstiques bàsicament. Dones amb un ventall d’edats molt ampli, que també ens interessa copsar pel seu contrast de la mirada artística intergeneracional.

 • Recapte de les Postals Solidaries per la Marató de TV3 2020 Recapte de les Postals Solidaries per la Marató de TV3 2020 12 de febrer de 2021

  El recapte que s’ha fet per la Marató de TV3 2020 dedicada a la investigació de la COVID-19 ha estat de 646,31 euros

  Volem donar les gràcies a totes les Escoles, Escoles Bressol i Institut del Voltreganès, així com a tots els seus alumnes per dedicar el seu temps a fer les postals solidaries demostrant la seva gran creativitat.

  Agraïm també la participació dels 27 establiments de Comerç, Serveis i Restauració que de manera voluntària s’han ofert a vendre les postals.

  I moltes gràcies a totes aquelles persones que han fet el seu donatiu i / o han comprat aquestes postals

 • Notícia de l'aniversari de Teatrets al diari 5 anys de teatrets d’Osona 12 de febrer de 2021

  TEATRETS d’Osona compleix cinc anys!
  Fa cinc anys els tres ajuntaments osonencs de Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de ter i Tona, van iniciar projecte cultural conjunt enfocat principalment als seus equipaments d’arts escèniques, és a dir els tres teatres. 
   

 • Cicle de xerrades de criança respectuosa Cicle de xerrades de criança respectuosa 10 de febrer de 2021

  Iniciem el cicle de xerrades  sobre criança respectuosa. Un dimarts al mes ens trobarem amb l'Amèlia Vergés, mestra i experta en pedagogies respectuoses, per parlar sobre educació, criança i vincles. 

  En la primera sessió parlarem sobre com acompanyar els conflictes des d'una visió respectuosa i des del vincle. Serà dimarts 16 de febrer a les 17:30 h a través de ZOOM (la presencialitat de les pròximes sesions dependrà de les mesures sanitàries del moment)

  Inscripcions i més informació al WhatsApp 609 20 16 72

 • Experència cultural Yayoi Kusama Experiència cultural i familiar sobre la Yayoi Kusama 9 de febrer de 2021

  Dissabte 6 de febrer es va realitzar l'experiència cultural: Yayoi Kusama. Una instal·lació amb materials fluorescents, amb la qual els infants podien interaccionar creant els seus propis dibuixos. Varen venir un total de 15 famílies per torns i en grups bombolla. Els infants varen gaudir fent les seves creacions de Pop Art i es varen poder submergir en la creació fluorescent de la Yayoi Kusama, passant una estona màgica i divertida.

 • Instal·lació de banderoles contra la violència de gènere Instal·lació de banderoles contra la violència de gènere 8 de febrer de 2021

  Des de la regidoria d'Igualtat seguim treballant per la conscienciació contra la violència de gènere. Aquesta setmana hem penjat banderoles als fanals amb l'eslògan "No és amor, és violència". 

Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18