Obres de millora dels equipaments municipals

Divendres, 14 de setembre de 2018 a les 00:00

L'escola Abat Oliba, l'Ateneu i el camp de futbol renoven les seves intstal·lacions per donar una una millor resposta als seus usuaris.

ESCOLA ABAT OLIBA

1. Intervencions en l’edifici

Continuen les actuacions que ve realitzant el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2015 amb una quarta actuació corresponent al RAM 2018. Aquesta actuació ha contemplat la renovació d’una part de la fusteria exterior i col·locació d’elements de protecció solar que estaven pendents de les anteriors actuacions. El pressupost és de  96.986,99 € amb IVA Inclòs.

 

2. Arranjament de les àrees de joc exteriors

La brigada municipal ha realitzat l’enderroc de l’ampit d’obra existent per instal·lar una nova tanca metàl·lica a la sorrera del pati d’infantil i s’ha substituït la porta que comunica els dos patis. A l’espai de joc que comunica amb la sorrera s’han pintat diversos jocs tradicionals sobre el paviment del pati.

CAMP DE FUTBOL

Durant els mesos de juliol i agost s’han realitzat obres d’adequació de l’edifici del camp de futbol per habilitar el Local Social a l’extrem de l’edifici. Aquesta intervenció ha consistit en ampliar les obertures del local substituint els tancaments actuals i facilitant l’accés des del tester de l’edifici amb una nova porta. També s’ha construït l’estructura d’una pèrgola metàl·lica l’entorn de l’espai social.

 

ATENEU

S’ha portat a terme la intervenció a l’edifici de l’Ateneu per tal de donar resposta a la millora de la seva eficiència energètica. Aquesta intervenció ha realitzat una intervenció que afecta a tot l’edifici amb la substitució de la caldera actual de gasoil i també de les lluminàries de tot l’edifici per unes d’alta eficiència. S’ha actuat de manera més focalitzada en la sala polivalent de l’edifici modificant la posició de l’espai escènic dotant-lo d’un espai tècnic i amb pantalla per projeccions, col·locant parquet i substituint les fusteries i la porta d’entrada. S’ha aprofitat la intervenció per col·locar cortines ignífugues, substituir les cadires i millorar les condicions lumíniques a la nova disposició. Aquesta intervenció està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 09:57