Notícies

Pàgina 1 de 21
 • Sant Hipòlit de Voltregà amb la Marató de TV3 | 2018 17 de desembre de 2018 Sant Hipòlit de Voltregà compromès amb la Marató de TV3

  La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació contra el càncer, va acabar amb un marcador de 10.715.430 euros. Sant Hipòlit hi va contribuir aportant el seu granet de sorra amb 2.470,45 euros obtinguts amb els diferents actes que es van dur a terme aquest cap de setmana passat, dels quals 1.521,45 euros es van recaptar amb el Concert de nadales, a càrrec de Cris Juanico, amb la Coral Contratemps, el Cor La Veu de Voltregà i els alumnes de l’Escola Municipal de Música.

 • Emília Pladevall Puigdollers, àvia centenària 17 de desembre de 2018 Emília Pladevall Puigdollers, àvia centenària

  Moltes felicitats!

  L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, la Generalitat de Catalunya i la Residència Fundació Gallifa, el passat 15 de desembre de 2018, van celebrar juntament amb la família els 100 anys de la senyora Emília Pladevall Puigdollers, en una festa a la mateixa Residència.

 • Cursos 1 2 3 Acció | Gener - Abril 2019 11 de desembre de 2018 Cursos 1 2 3 Acció | Gener - Abril 2019

  S'obre l'oferta formativa del segon trimestre dels cursos 1 2 3 Acció.

 • Taller de tions a Sant Hipòlit de Voltregà 11 de desembre de 2018 El Taller de tions engega el Nadal a Sant Hipòlit de Voltregà

  El passat divendres 7 de desembre es va dur a terme el taller de tions a la Plaça Nova i al Ganxo de Sant Hipòlit de Voltregà. Les famílies i els infants que hi van assistir van sortir-ne molt contents i satisfets amb els tions que van estar fent durant el dia amb l’ajuda de les organitzadores del taller.

 • Nadal SHV 2018 6 de desembre de 2018 Sant Hipòlit s'engalana per Nadal

  L'encesa de llums i els avets engalanats per l'escola Abat Oliba del municipi i per Llanetes amb Companyia formen part de l'ambientació nadalenca d'aquestes festes que han donat el tret de sortida al programa d'activitats que ha preparat l'ajuntament amb la col·laboració de les entitats del municipi per festejar el Nadal.

 • Llanetes amb companyia visita Sant Joan de Deu 27 de novembre de 2018 Llanetes amb companyia visita Sant Joan de Deu

  Amb el nou projecte de Llanetes amb Companyia, anomenat 1 ninot 1 somriure, es van portar aquest dissabte passat, 24 de novembre de 2018, els 200 ninos de ganxet als infants que es troben hospitalitzats a Sant Joan de Déu de Barcelona.

 • Homenatge a Pepeta Paxau Comas 27 de novembre de 2018 Felicitats Pepeta Paxau Comas!

  El dissabte passat, 24 de novembre de 2018, l’alcalde i la regidora de Benestar Social i Igualtat, Hipòlit Serra i Irene Suñé, van visitar la senyora Pepeta Paxau Comas a la Residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit de Voltregà per retre-li homenatge i fer-li entrega de la medalla centenària.

 • Taller d’aparadorisme i paqueteria al Voltreganès 26 de novembre de 2018 Taller d’aparadorisme i paqueteria al Voltreganès

  Un taller adreçat als comerços del territori sent 15 comerciants els que han treballat tècniques i idees per millorar la imatge del seu establiment comercial.

 • Novembre Lila 22 de novembre de 2018 L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà engega un nou projecte, NOVEMBRE LILA, amb visió de gènere, emmarcat al 25-N, dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

  Aquest projecte, liderat per la regidoria de joventut busca un nou espai de reflexió entre les arts escèniques i el gènere.

 • Servei de suport a la tasca escolar als espais municipals del Voltreganès 19 de novembre de 2018 Servei de suport a la tasca escolar als espais municipals del Voltreganès

  Aquest mes de novembre s’ha iniciat el servei de suport a la tasca escolar als espais municipals de les Masies i Sant Hipòlit de Voltregà.

 • Museu de l'Hoquei a Sant Hipòlit de Voltregà 15 de novembre de 2018 Museu de l'Hoquei a Sant Hipòlit de Voltregà

  Ahir, 14 de novembre de 2018, l’alcalde i el regidor de Cultura, Hipòlit Serra i Sergi Cirera, es van reunir amb la diputada i el diputat adjunt d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos i Pere Pons, el delegat de Turisme del Consell Comarcal d’Osona, Àlex Montanyà, el director del Museu del Ter de Manlleu, Carles Garcia, i els presidents sortint i entrant del Club Patí Voltregà, Xavier Sala Pastallé i Ramon Sitjà Domènech, per exposar-los el projecte del Museu de l'Hoquei Patins de Sant Hipòlit de Voltregà.

 • Escoltem contes, inventem històries (els contes del barret màgic) 15 de novembre de 2018 Escoltem contes, inventem històries (els contes del barret màgic)

  Avui, els alumnes de tercer de l’escola Abat Oliba de Sant Hipòlit han participat en l’activitat, subvencionada per la Diputació de Barcelona, “Escoltem contes, inventem històries (els contes del barret màgic).

 • Inauguració Skatepark de Sant Hipòlit de Voltregà | 11 de novembre de 2018 13 de novembre de 2018 Inauguració del “Skatepark” de Sant Hipòlit de Voltregà

  El passat diumenge dia 11 de novembre es va inaugurar skatepark  a Sant Hipòlit de Voltregà. El projecte més ambiciós, impulsat des de la regidoria de Joventut en els darrers anys, que proporciona al municipi un espai de primer nivell pels joves.

 • Sortida de tardor a la Fageda d'en Jordà 7 de novembre de 2018 Sortida a la Fageda d'en Jordà

  Dimarts 6 de novembre d'enguany, va tenir lloc la sortida de tardor a la Fageda d’en Jordà. 

 • Concert de l'Escolania de Montserrat a l'Església Parroquial de Sant Hipòlit de Voltregà 7 de novembre de 2018 Concert de l’Escolania de Montserrat a l’Església Parroquial de Sant Hipòlit

  El passat divendres 2 de novembre de 2018 l’Escolania de Montserrat va oferir un concert a l’Església Parroquial de Sant Hipòlit.

Pàgina 1 de 21
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18
Darrera actualització: 06.07.2015 | 17:18