Es posa en marxa el CoGanxo, un espai per treballar, un espai per compartir

Dilluns, 5 de juny de 2017 a les 14:35

Necessites un espai per treballar? Vols connectar amb altres emprenedors? T’interessa sumar coneixament? Et sents aïllat treballant des de casa? Vols guanyar visibilitat? No tens recursos però molta il·lusió? Si et fas alguna d’aquestes preguntes, el teu espai és el Coganxo. Escriu-nos a coganxoshv@gmail.com i explica’ns el teu projecte.

L’espai jove El Ganxo posa en funcionament el Coganxo, un espai de treball d’ús compartit amb diversos serveis i suport tècnic personalitzat on poder crear sinèrgies amb altres emprenedors.

Fruit de la demanda de poder disposar de l'espai El Ganxo com un espai de treball, a nivell d'emprenedoria, les àrees de joventut i desenvolupament local han treballat conjuntament per oferir a la població jove amb perfil emprenedor, un lloc on puguin desenvolupar els seus projectes.

L’objectiu del CoGanxo és generar oportunitats i poder facilitar als emprenedors un acompanyament cap al creixement, ja sigui en formació, en coneixement, en descobrir noves maneres de realitzar projectes i de treballar.

L’espai CoGanxo va dirigit a:

  • A aquell emprenedor/a que vulgui sentir l’ “efecte ganxo”: bon rollo, bon ambient, sentir-se acompanyat i guiat en l’aventura d’emprendre i sentir constant creixement personal.
  • A totes aquelles persones que treballen aïllades des de casa i tenen ganes d’obrir-se, compartir un espai, tenir companys i conèixer altres projectes.
  • Als que volen iniciar un projecte i no tenen suficients recursos per instal·lar-se en un local propi.
  • El servei és gratuït i per fer ús de l’espai només cal fer la sol·licitud a través d’instància genèrica explicant el projecte.

Més informació i condicions a: coganxoshv@gmail.com i a l'ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà T. 938502626

 

Darrera actualització: 05.06.2017 | 14:41