El jurat de Viles Florides visita el nostre municipi

Dijous, 9 de juny de 2016 a les 12:44

El jurat ha valorat la gestió sostenible, la conscienciació ciutadana, l’educació ambiental i la creació d’un entorn agradable pels veïns i veïnes del municipi.

Avui dijous dia 9 de juny ha vingut el jurat de Viles Florides a valorar la cura que el nostre municipi fa de les zones verdes, enjardinades i espais urbans en general.

El jurat ha estat rebut per l’alcalde, Xavier Vilamala, el regidor de governació, Hipòlit Serra, personal tècnic de l’ajuntament i personal de l’empresa externa que fa el manteniment de jardineria del municipi. Durant la primera part de la visita, el jurat ha preguntat per gestió sostenible, la conscienciació ciutadana, l’educació ambiental i la creació d’un entorn agradable pels veïns i veïnes del municipi.

Seguidament han fet una ruta en la qual han visitat diferents punts del poble: Pont del Torrent de Mitjavila, Monument Verdaguer, Residència de Gent Gran, Font de la Sala, jardins de la Llar del Jubilats, Parc Mare Teresa, Plaça Nova, Plaça Anselm Clavé, Passeig Tarradellas, Plaça del Torrent de Mitjavila, Plaça Canigó i La Pista, entre d’altres.

La valoració del jurat es farà publica al setembre en un acte en que s’entregaran les distincions de tots els municipis que participen en el projecte de Viles Florides.

Darrera actualització: 09.06.2016 | 14:55