El programa PIDCES es posa en marxa amb el Taller de Drets i Deures dels delegats i delegades estudiantils

Dijous, 4 d'octubre de 2018 a les 10:00

Els PIDCES, Punts d'Informació i Dinamització en els Centres d'Educació Secundària, es va desenvolupar al Voltreganès a través dels Serveis de Joventut des de fa més de 10 anys i es concreta a l’institut amb la presència i l'atenció als joves a través del punt d'informació jove.

 

Aquest punt és un espai d'atenció presencial estable als Instituts que posa a l'abast dels i les joves recursos informatius d'interès, accions i estratègies que promouen experiències de participació tant en el mateix centre com en el seu entorn més proper, el barri i el municipi.

L'atenció presencial es concreta amb la presència de la dinamitzadora, en un dia al mes durant l'hora del pati, tot i que les intervencions normalment són moltes més (formació i coordinació de delegats, organització de campanyes informatives, activitats de dinamització, etc.).

Aquest projecte està encarat a potenciar la participació juvenil i a fer arribar als i les joves tota aquella informació i recursos juvenils que en l'àmbit municipal i en l'extra municipal poden obtenir.

La primera activitat s’ha concretat en uns tallers de drets i deures dels delegats i delegades, que es van portar a terme el passat dia 3 d’octubre a l’Institut del Voltreganès i que va tenir molta acceptació i participació per part dels alumnes de primer d’ESO del centre.

Darrera actualització: 10.10.2018 | 12:32