Programació del Teatre de Sant Hipòlit - Primer trimestre 2016

Dimecres, 20 de gener de 2016

Un ampli ventall d'espectacles de qualitat, de diferents estils i per a totes les edats. Consulta la programació

SABOR DE GRÀCIA
31 DE GENER a les 18h Tots els públics
Després de la repercussió del seu últim treball Gitanos Catalans, Sabor de Gràcia presenta un espectacle que presenta un repertori que combina cançons de Gitanos Catalans, cançons representatives de la seva trajectòria i versions conegudes per tots.

DO NOT DISTURB, VAIVÉN CIRC
21 DE FEBRER a les 18h Tots els públics
Do not disturb, no molestar, ens trasllada a un dia de treball a qualsevol fàbrica de principis del segle XX. Els quatre personatges de Do not Disturb, tenen instruccions de construir una roda però en realitat no saben exactament com ha de quedar i encara menys com s’ha de fer el muntatge. Serà aquest desconeixement el que causarà tot un seguit de situacions divertides, emocionants, i arriscades durant l’espectacle.

AKÀSHIA El Cau de l’Unicorn
13 DE MARÇ a les 12h Familiar
Espectacle infantil de titelles a càrrec de El Cau de l'Unicorn. AKÄSHIA és un musical de titelles i actors en llum negra. Quan encara era un bebè, l'Alba jugava amb un petit mirall de mà a caçar la llum que entrava per la finestra de la seva habitació... i a reflectir-la als mobles i parets... També desmuntava tot el que hi havia al seu abast per saber com funcionava.

MRS BROWNIE, TEATRENU
1 D'ABRIL a les 21.30h Tots els públics
“Mrs. Brownie” ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entranyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.

EL MÓN ÉS PER ALS VALENTS, MACEDÒNIA
17 D'ABRIL a les 18h Tots els públics
Macedònia és el grup de música familiar més popular de Catalunya. Amb prop de 15 anys de trajectòria, diverses generacions de nens han crescut amb les seves cançons El món és per als valents, mitjançant ritmes rock, reggae i música electrònica explica tota una sèrie d'històries des d'una perspectiva infantil.

BOOGIE WOOGIE TAP
Dia Internacional de la Dansa 1 DE MAIG a les 18h Tots els públics
Guillem Alonso i Roser Font, ballarins de claqué de renom internacional i membres fundadors de la companyia Tap Olé, presentaran, junt amb el pianista Lluís Coloma i la seva formació de trio, amb Manolo Germán al contrabaix i Marc Ruiz a la bateria, un espectacle-concert ple de boogie-woogie, percussió i energia.

Darrera actualització: 21.01.2016 | 10:39