El PETIT ARTOT marca amb gran afluència de públic la recta final de l'ARTOT 2016

Divendres, 22 de juliol de 2016

Demà dissabte no us perdeu l’ESCENARI COOL amb ARTISTES DEL VOLTREGANÈS, en aquesta ocasió podrem gaudir de les versions covers a càrrec de JUDIT SÁNCHEZ i ORIOL MOLAS als jardins de La Pista, i dilluns RACÓ DE CINEMA, sessió a l’aire lliure en un espai no recurrent.

Ahir dijous els menuts i no tan menuts van poder practicar diferents tècniques de circ amb el CIRC A LES GOLFES i el seu taller que va omplir el Parc Mare Teresa de propostes de circ per descobrir.

Seguidament, l’espectacle "AMBICIONS", de Marta Sitjà, amb una interpretació i música en directe que amb humor parlava de l’ambició al poder i a les riqueses, l’èxtasi i la bogeria.

Durant aquesta fantàstica tarda-vespre familiar plena de propostes artístiques, els foodtrucks de Food'n Roll i Les Creps Bretones van oferir servei de menjar i beure.

Amb això, el Petit Artot marca la recta final de l’Artot d’enguany. Demà dissabte no us perdeu l’ESCENARI COOL amb ARTISTES DEL VOLTREGANÈS, en aquesta ocasió podrem gaudir de les versions covers a càrrec de JUDIT SÁNCHEZ i ORIOL MOLAS als jardins de La Pista, i dilluns RACÓ DE CINEMA, sessió a l’aire lliure en un espai no recurrent.

Darrera actualització: 22.07.2016 | 11:32