Durant el mes de juny comprar al barri té premi

Dijous, 31 de maig de 2018 a les 00:00

Aquest any, durant el mes de juny, tindrà lloc la 8a campanya de dinamització comercials dels municipis “Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, organitzada i coordinada pels 37 municipis de la xarxa de Barris Antics amb Projectes. Aquesta campanya compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de les quatre diputacions catalanes i de la sectorial patronal de comerç (PIMEComerç).

La campanya cerca recuperar la centralitat del barri convertint-lo en el lloc de referència per a la vida comercial del municipi. Amb aquesta campanya es vol promoure l’ús del comerç de proximitat, impulsar el consum i el coneixement dels productes locals, donar a conèixer el potencial turístic del barri i difondre’n el seu patrimoni cultural i paisatgístic.

Els comerços del nostre municipi que així ho desitgin, poden participar a la campanya donant als compradors/es les butlletes de participació amb el segell del comerç al darrera. Només cal que us poseu en contacte amb l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i recolliu  el cartell identificador i les butlletes per repartir als vostres clients i clientes.

Funcionament de la campanya:

Per cada compra als establiments adherits, el client o clienta rebrà una butlleta per participar en el sorteig de diversos premis consistents en experiències arreu del municipi català: gastronomia, nits d'hotel, visites guiades, espectacles, productes típics de cadascun dels municipis participants en la campanya, etc.

La campanya durarà tot el mes de juny i s’hauran de portar les butlletes a la urna de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà el dia 2 de juliol de 2018. Podeu consultar les bases en aquesta mateixa pàgina. L’acte del sorteig es celebrarà el dia 5 de juliol de 2018 i l’entrega de premis el dia 9 de juliol de 2018.Per participar, consultes o dubtes podeu posar-vos en contacte amb l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà al telèfon 938 502 626 (Susana).

Comerços participants:

- Instelec

- Pastisseria Serra

- Cal Pastisser

- La Granja

- Drogueria Planeta

- Esports Campdelacreu

- Ca l'Agustinet

- Casa Panicot

- Estima't | Concepció Solà

- Fina Rovira

- Peixateria Voltregà

- Isabel, tot per la dona

- Ràpid Xinel·la

- Perruqueria Maria Gleva

- Vins Riera

- Can Rusiñol

- Ca l'Espadaler

- Gemma perfumeria i Joieria

- Montcabrer (Mallol, 9)

- Montcabrer (Del Puig, 15)

- La Plu

Darrera actualització: 08.06.2018 | 09:06