El Club Patí Voltregà femení guanya la seva quarta Copa d'Europa

Dilluns, 21 de març de 2016

El Voltregà femení s'ha proclamat campió d'Europa aquest passat diumenge, després de derrotar al Hostelcur Gijón el dissabte i el CP Manlleu el diumenge.

Els Ajuntaments de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà donen l'enhorabona a les campiones per aquest nou títol.

El Club Patí Voltregà femení ha guanyat per quarta vegada la Copa d'Europa en derrotar a la final el Club Patí Manlleu a domicili, en un apassionant partit que va arribar a la pròrroga i a la tanda de penals.

El partit de diumenge començava bé pels interessos del Voltregà, amb dos gols de Motxa Barceló en els 7 primers minuts. Tot i així, Anna Casarramona retallava diferències en transformar un penal un minut després.

Natasha Lee tornava a avançar les jugadores de David Bou al minut 6 de la segona part, amb un 3 a 1 que semblava que permetria encarar la fase final del partit amb una relativa tranquil·litat. Però res més lluny de la realitat, perquè el Manlleu ha capgirat el marcador en 6 minuts, amb gols de Solé, Casarramona i Barcons.

Amb 3 a 4 al marcador, Natasha Lee ha tornat l'esperança a l'afició blanc-i-blava anotant el gol de l'empat a 22 segons pel final del partit, quan el Manlleu ja tocava la Copa amb la punta dels dits.

Després de dues pròrrogues estèrils, a la tanda de penals els gols de Natasha Lee i Berta Tarrida, combinats amb la brillant actuació de Laia Vives (que ha aturat quatre llançaments), han donat la quarta Copa d'Europa al CP Voltregà, i iguala el Biesca Gijón al palmarès absolut d'aquesta competició.