Educació

Notícies

 • 18 de de novembre de 2023 Concert de l'Escola Municpal de Música a Sant Martí Xic Esplanada de Sant Martí Xic amb públic assentat i un alumne tocant la trompeta acompanyat pel seu professor amb una guitarra

  El diumenge 12 de novembre, en motiu de l'Estiuet de Sant Martí, l'Escola Municipal de Música, va oferir el ja tradicional concert a Sant Martí Xic, on l'alumnat i professorat, van fer unes audicions musicals amb els seus instruments: guitarra, trompeta i clarinet, entre d'altes.

 • 13 de de novembre de 2023 Premis del concurs "Fotos que evoquen història!" organitzat per ACV Foto dels guanyadors i guanyadores

  El passat dimarts dia 7 de novembre a les 20.15h a la Casa del Mallol, es va fer l'entrega de premis del concurs "Fotos que evoquen història!" organitzat per l'Associació de Comerciants del Voltreganès. Els participants han estat els infants d'Educació Primària de les escoles del Voltreganès.

 • 10 de de novembre de 2023 Reactivada la Ludoteca "La Caseta de les emocions" Ludoteca

  Ahir es va reactivar la ludoteca infantil "la Caseta de les emocions" a la Casa del Mallol.
  Aquest espai de joc lliure per a infants de 1 a 5 anys i famílies, acull molta participació i la seva valoració és molt positiva.

Darrera actualització: 25.07.2023 | 09:38