Hemeroteca
SOPAR SHOWCOOKING amb Eduard Aliberch: cuina a baixa temperatura
17/10/2024El cuiner Eduard Aliberch ens oferirà un menú basat en els productes de Gastrocook, elaborats a baixa temperatura.
Preu: 35€/persona. Inclou menú complet amb showcooking en directe per part d’Eduard Aliberch + maridatge de 4 vins a càrrec de Carles Landeiras.
Sortida a BESALÚ I CASTELLFOLLIT DE LA ROCA
05/11/202440€. Inclou el transport en bus, la visita guiada i el buffet del dinar.
INSCRIPCIONS I PAGAMENT
Del dimarts 15 d’octubre a les 16h fins el divendres 18
d’octubre de 2024 al Mallol (Sant Hipòlit de Voltregà)
PLACES LIMITADESEscola del Cuidar: La comunicació clau de la convivència
15/10/2024La comunicació clau de la convivència
El Mallol, sala polivalent
Sant Hipòlit de Voltregà. A les 17.30 h
Escola del Cuidar: L'Assitència i mesures de suport preventives
29/10/2024L'Assitència i mesures de suport preventives
Escola del Cuidar: Sitaucions urgents, primers auxilis
12/11/2024Escola del Cuidar: Sitaucions urgents, primers auxilis
Escola del Cuidar: Els cuidadors/es, com ens cuidem?
10/12/2024Cicle de xerrades per a cuidadors/es
Vine a celebrar la Castanyada
31/10/2024Contacontes:
Jocs Inflables
Pinta cares
Correfoc infantil a càrrec de Foc i GanxoAmb música, cocció de castanyes, i molta festa!
Gran Recapte 2024
22/11/2024Al Voltreganès podeu col·laborar amb aportació d’aliments al Supermercat Bon Preu - Masies de Voltregà (La Gleva)
Si voleu venir a fer de voluntaris/es contacteu al telèfon: 626 551 183