Recuperem el mercat setmanal dels dijous

Dilluns, 22 de gener de 2024

A partir del dijous dia 25  de gener, veurem de nou la llum al mercat setmanal de Sant Hipòlit de Voltregà.   
Els dijous de les 8 del matí fins les 14 h trobareu al pont de Can Turró les parades de mercat que impulsaran l’oferta comercial que tenim al nostre municipi.

Serà un mercat petit i que variarà segons el dijous, ja que comptarem amb parades fixes cada setmana i altres quinzenals que s’aniran intercanviant.


Hi trobarem des de fruita i verdura de temporada, olives, fruits secs a granel, pesca salada, pollastres a l’ast, peix fresc, roba informal d’home i dona, roba infantil i nadons, sabates i complements de moda i basar


Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, hem tingut presents les opcions, les variables i el context que tenim actualment, prenent les decisions més oportunes d’acord amb tot això. 

Ens donem l’oportunitat com a municipi de recuperar el  mercat setmanal dels dijous, mantenint l’essència i la tradició, entenent que és una responsabilitat compartida que en garanteixi la seva continuïtat, perquè treballant conjuntament, aconseguirem arribar més lluny i fer que el comerç local i el mercat acabi essent de màxima proximitat en el que totes i tots confiem i comprem!
 

Darrera actualització: 22.01.2024 | 09:49