Agenda

 • Jo soc tu, som tots Dimarts, 19 de novembre de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

  Un espai per a infants i joves d'entre 10 i 14 anys que promou, a través de diversitat d'activitats, els valors, la convivència, la cohesió, i sobretot el respecte. 

 • Artistots al Ganxo Dimecres, 20 de novembre de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

  Espai amb caràcter artístic per desenvolupar activitats i tallers al voltant de l'art culinari, plàstic, visual, fotogràfic, poètic, musical, art dramàtic i del moviment. 

 • La caseta de les emocions Dijous, 21 de novembre de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

  Espai en format ludoteca amb materials psicomotrius i sensorials adreçat a les famílies amb infants de 1 a 5 anys.

 • Degenerate mucho! amb les XL Divendres, 22 de novembre de 2019 (De 20.30 h a 21.30 h)

  A qui se li va ocórrer dividir-ho tot en dos? Blanc-negre, bo-dolent, veritat mentida, ying-yang, masculí-femení …Seràs femenina i entraràs per la porta gran en el món de les emocions. Seràs masculí i entraràs per la porta gran en el món dels privilegis. Nosaltres volem ser persones, res més. Aquesta és la història d’un error en el sistema.

  Degenérate mucho és un espectacle amb música en directe i molt d’humor que reflexiona sobre la construcció social del gènere. Sacsejarà la TEVA IDENTITAT!
  Un festí de llàgrimes i riallades, de contradiccions personals i col·lectives, d’imposicions i rebel·lió. Qui va dir que les segones parts no són bones? En aquest cas, són millors!

  Més informació a: https://lasxl.com/

  Las XL són Marta Sitjà i Nía Cortijo. Creadores de sòlida trajectòria que han creat un duo com el seu nom indica: XL. Marta, formada des del gestual, Nía des del textual, totes dues a la carretera des del 2003, fent tot tipus d’espectacles.

  Havent après l’ofici sense perdre gens d’art, consoliden el seu projecte comú amb aquest segon espectacle. Des del 2013 que reparteixen humor, amor i música pels escenaris nacionals i internacionals.

 • Diumenges al Ganxo Diumenge, 24 de novembre de 2019 (De 17.00 h a 20.00 h)

  Els diumenges es realitzaran activitats entorn a l'educació en el lleure i les propostes que es generin dels propis participants.

 • Anna Sahun presenta “Nenes i Nens” Diumenge, 24 de novembre de 2019 (De 18.00 h a 19.30 h)

  Anna Sahun presenta Nenes i Nens al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà. Un monòleg dirigit per Joel Joan amb un missatge feminista que qüestiona l’equilibri de poder entre sexes.

  SINOPSI

  Ella és una dona emprenedora, valenta, que no acota el cap davant les adversitats. Està casada amb un paio espavilat amb qui ha acabat tenint dos fills. La gran vol jugar a arquitectes i construeix edificis de fang, son germà els bombardeja perquè “s’hi han amagat els terroristes”. Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l’home de qui et vas enamorar és l’home equivocat.

  Nenes i nens és un repte. Per a tothom. Per l’actriu que l’interpreta, sens dubte, però per a l’espectador que l’hagi de veure, també.

  Nenes i nens és un text sense filtres. Sense metàfores. Sense concessions.

  La nostra heroïna és una dona valenta i intel·ligent que ens explica la seva vida tal com la sent, tal com la pensa. Sense endolcir-la, ni maquillar-la.

  Imagineu-vos que sou en un “club nocturn de comèdia” i que de sobte puja a l’escenari una dona que us fa riure amb les seves misèries. Una dona que no sent compassió per ella mateixa i que sap riure’s de tot.

  Bé, de tot, tot… potser encara no.

  Però Nenes i nens no és només un monòleg per riure de les ocurrències de la nostra protagonista. Nenes i nens és un cop de puny al masclisme invisible, latent i corrosiu que no desapareix de les nostres societats i que de tant en tant es mostra amb tota la seva cruesa. Nenes i nens és un acte de coratge davant de l’adversitat, davant del que és incomprensible i inassumible. És una oda a la vida. Una llum d’esperança. Rendir-se no és una opció.

  Joel Joan

 • Nenes i nens amb Anna Sahun Diumenge, 24 de novembre de 2019 (De 18.00 h a 20.00 h)

  Obra de teatre de l'actriu Anna Sahun.

 • Jo soc tu, som tots Dimarts, 26 de novembre de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

  Un espai per a infants i joves d'entre 10 i 14 anys que promou, a través de diversitat d'activitats, els valors, la convivència, la cohesió, i sobretot el respecte. 

 • COMPARTIM? Trobades intergeneracionals Dimecres, 27 de novembre de 2019 (De 11.00 h a 12.00 h)

  Destinat a avis de la Residència, mares del Voltreganès i els seus fills de 0 a 3 anys. 

 • Artistots al Mallol Dimecres, 27 de novembre de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

  Espai amb caràcter artístic per desenvolupar activitats i tallers al voltant de l'art culinari, plàstic, visual, fotogràfic, poètic, musical, art dramàtic i del moviment. 

 • La caseta de les emocions Dijous, 28 de novembre de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

  Espai en format ludoteca amb materials psicomotrius i sensorials adreçat a les famílies amb infants de 1 a 5 anys.

 • Presentació del llibre PARLA AMB ELLS DE SEXE, Sexualitat amb perspectiva de gènere, d’Elena Crespi per a famílies, comunitat. Divendres, 29 de novembre de 2019 (De 17.00 h a 19.00 h)

  Emmarcat al projecte Novembre Lila.

Darrera actualització: 20.08.2018 | 12:45
Darrera actualització: 20.08.2018 | 12:45