Parc Mare Teresa

El Parc Mare Teresa és una zona d'espai natural i de joc ubicat molt a prop del centre del municipi  que pel seu contingut i espai compartit és ideal per a desenvolupar-hi activitats adreçades tan per a gent gran, com per a  joves i pels més petits i així a facilitar la conciliació i la integració.

El Parc acull una zona de descans amb arbres, gespa i bancs. A la part alta del parc hi ha ubicada la zona de jocs infantils que permeten la interacció i el joc inclusiu i a la part baixa l'skateparc amb mòduls de ciment renovats adaptats al terreny per aconseguir un espai ideal per la pràctica d'aquest esport urbà.  

Amb la nova instal·lació del Workout, equipament d’activitat física en espais oberts,  es culmina la darrera acció emmarcada al Pla Local de Joventut, 2018-21. Una demanda sorgida arrel dels espais de participació juvenil i que respon a les propostes dels joves del municipi.

El Parc Mare Teresa durant l’estiu  esdevé un escenari a l'aire lliure on s'hi acullen concerts, espectacles i activitats culturals dins el marc de l'Artot, un juliol amb art. 

Un espai que l’àrea de joventut també hi desenvolupa diferents projectes com: les càpsules artístiques, el programa d'esports en valors, esports minoritaris i la dinamització de l’skateparc amb els tallers setmanals.

Carrer Garbí - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona (España)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 24.01.2023 | 11:37