Presentació del nou programa de ràdio "Passi per caixa!"

Divendres, 20 de setembre de 2019 a les 00:00

Ahir es va fer l'acte de presentació d'un nou programa de ràdio dedicat a la promoció del comerç local, les fires i els mercats de Manlleu, Roda de Ter, el Cabrerès i el Voltreganès.

Amb l'objectiu de donar continuïtat i ampliar el programa de ràdio La piràmide de Maslow de 2017, neix el Passi per caixa!

El principal objectiu és posar en valor els establiments comercials i de serveis dels municipis d'Osona que participen en l'acció, de forma que el comerç se'n senti el principal protagonista i el valori com un canal directe de comunicació i promoció de la qualitat del comerç local, les fires i els mercats.

El programa de ràdio s'escoltarà a través de: Ràdio Manlleu (107 FM), Ràdio Roda (107.6 FM) i Ràdio Voltregà (107.8 FM). S'emetrà simultàniament a través de les 3 emissores municipals el 2n i el 4t dimecres de cada mes de les 18 a les 19 hores per millorar la interacció entre els ciutadans i el comerç local.

En total s'emetran 18 programes de setembre de 2019 a juny de 2020. El tret de sortida serà dimecres 25 de setembre.

Cada programa se centrarà en un subsector comercial o de serveis (alimentació, moda, lleure, llar, salut, etc.) amb l'objectiu d'incloure el màxim de sectors presents al territori.

L'acte es va celebrar a la Casa Forta el Despujol de les Masies de Voltregà amb l'assistència dels representants polítics, tècnics i comerciants dels 4 territoris implicats i es va cloure amb l'actuació del cantautor osonenc Guillem Roma.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:54

Imatges

passi per caixa passi per caixa passi per caixa