Quadern de debat ciutadà - Procés participatiu 2019

Presentació

El quadern de debat ciutadà 2019 ha estat una iniciativa de la regidoria de Participació Ciutadana amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i té per objectiu conèixer el grau de satisfacció sobre els serveis i altres temes del municipi per tal de pooder-los millorar. Aquest procés participatiu ha permès als veïns i veïnes del municipi reflexionar sobre Sant Hipòlit de Voltregà i els seus serveis i incentivar la seva implicació i participació per ajudar a fer un poble millor. 

El quadern es va repartir al mes de gener i ha tingut una gran acollida entre la població de Sant hipòlit de Voltregà, en tant que s'ha pogut recollir l'opinió de 364 persones el que suposa una participació al procés d'un 10,5% del total de població. 

Consulta en aquest apartat les bases i dades del procés participatiu aixì com els seus resultats, que inclou també la valoració dels principals serveis i equipaments del municipi.

Participació Ciutadana sobre el PAM

A través d'aquest formulari els ciutadans i ciutadanes poden fer les seves consultes de seguiment i sugeriments sobre el Pla d'Actuació Municipal

Avís legal

L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.
L'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L’usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de l'Ajuntament

Darrera actualització: 24.12.2019 | 09:50
Darrera actualització: 24.12.2019 | 09:50