Oficina de Promoció Econòmica

OCUPACIÓ

  • Que és, com es fa i perquè serveix un currículum?
  • Com podem millorar la nostra presentació a l’empresa?
  • Que són les competències professionals?
  • On pots trobar les ofertes de treball?
  • Com s’ha d’afrontar una entrevista?

Al Club de Feina realitzem sessions grupals de formació per la cerca de feina. El Servei Local d’Ocupació a través del Club de Feina, posa a la teva disposició un seguit d’eines i recursos per la cerca de feina. També informació i assessorament per la utilització d’aquests recursos. Trobaràs: Orientació pel desenvolupament professional Valorar les pròpies competències personals, socials i professionals i conèixer els propis interessos professionals per tal de concretar un itinerari per la inserció laboral. Cerca de feina Conèixer i aplicar les tècniques de recerca i els canals adients d’informació per a la planificació del propi procés d’inserció laboral, conèixer els processos de selecció que utilitzen les empreses i aprendre a afrontar-los amb seguretat.
 

EMPRENEDORIA
Ets emprenedor/a? Tens una idea de negoci? Vols muntar la teva empresa? Si vols crear i posar en marxa la teva pròpia empresa, al servei local d’empresa del Voltreganès t'oferim un suport personalitzat en tot el procés: t'assessorem en l'elaboració del pla d'empresa i et donem informació i orientació en temes d'interès com tràmits, finançament, ajuts, subvencions i altres recursos que et poden ser d'utilitat.

AJUDES I SUBVENCIONS
Per la creació d’empreses, per la internacionalització, per la innovació, per la competitivitat, …. pots trobar ajudes i subvencions que t’ajudin a que la teva empresa o idea de negoci tiri endavant.
Enllaç a Generalitat de Catalunya, departament d’Empresa i Ocupació

COMERÇ
El comerç de proximitat, el del nostre poble. Si volem que el nostre pobles, tingui aquesta vida tan agradables hem d’apostar pel comerç local. Qui millor que el nostre botiguer per aconsellar, guiar i donar-nos un bon suport. El tracte personal, la confiança, la coneixença … només ens ho pot donar el comerç. Comerç de proximitat varietat de productes i serveis productes i serveis de qualitat productes artesanals tracte personal assessorament professional confiança compra racional sostenibilitat mediambiental seguretat.  L’Associació de Comerciants del Voltreganès (ACV), aglutina els comerços de les Masies de Voltregà i de Sant Hipòlit de Voltregà, impulsa des de l’any 2007 un projecte de dinamització comercial que responen a 4 estratègies: Potenciar l’atractivitat comercial Millorar la formació i informació al comerç Millorar l’oferta comercial i prendre mesures de renovació d’estructures comercials dinamització del comerç L’any 2008 es va crear la marca comercial del comerç del Voltreganès: El Volt.

Plaça de la Vila 1 - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona
Telèfon: 93 85 026 26
Adreça electrònica: st.hipolit@diba.cat
Lloc web: www.santhipolitdevoltrega.cat/
Darrera actualització: 21.12.2022 | 12:14