Carta de Serveis

L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà presenta la Carta de Serveis, un recull dels serveis públics que l’Ajuntament ofereix als seus veïns i veïnes.

Aquests serveis es presenten organitzats per àrees de manera que suposa una pràctica guia per visualitzar tots els serveis que poden anar relacionats entre sí.

Aquesta guia també exposa uns estàndards de qualitat als que l’Ajuntament es compromet i que garanteix a partir de la professionalitat de les persones de l’organització.

La voluntat de l’Ajuntament és d’oferir uns serveis propers, sostenibles i eficients que contribueixin a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i per això també és necessària la col·laboració ciutadana.

La Carta de Serveis obre la porta a la ciutadania a fer arribar les seves propostes de millora ja que la voluntat d’aquesta Carta és reflectir uns serveis que s’ajustin al màxim a les necessitats de la població.

La darrera actualització dels compromisos establerts a la Carta de Serveis de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà data de juliol de 2019, coincidint en l'inici del mandat 2019-2023. 

Es presenten també els resultats a data 31/12/2019 de la valoració dels diferents serveis públics que es preveuen a la carta, indicant el pecentatge d'assoliment de cadascún dels compromisos. 

Darrera actualització: 27.02.2020 | 11:26
Darrera actualització: 27.02.2020 | 11:26