Formulari ajuda refugiats

Sant Hipòlit, municipi d'acollida de població refugiada

El Ple Municipal de l’ajuntament de Sant Hipòlit, en la sessió del passat 14 de setembre, aprova la moció de suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la mediterrània

Atenent la campanya d’emergència promoguda per les entitats catalanes que treballen amb els pobles dels països més desfavorits: Federació de Municipis de Catalunya, Associació Catalana de Municipis i Fons Català de Cooperació que actuen com a instrument de coordinació dels esforços dels ajuntaments catalans, i en resposta a la demanda efectuada per aquestes entitats municipalistes per donar suport a les persones refugiades per diversos conflictes armats i per tal de facilitar els recursos i l’assistència bàsica, l’ajuntament ofereix el municipi com a territori d’acollida i aporta ajuda econòmica a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Animem a totes aquelles persones o entitats que vulguin ser acollidores o vulguin fer aportacions econòmiques a què omplin el formulari per ser famílies acollidores o famílies col·laboradores en l’assistència als refugiats; formulari que es pot omplir en la web municipal. La regidoria de benestar social d’aquest Ajuntament coordinarà amb la FMC, ACM, Fons Català de Cooperació i ONG’S les sol·licituds i aportacions econòmiques i les remetrà a aquestes entitats.

Per col·laborar, ompliu el formulari


Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 29.09.2015 | 12:44
Darrera actualització: 29.09.2015 | 12:44