Associació Sociocultural “Què s’hi pot fer” (ASV / CMV)

ASC del Voltreganès: Què s'hi pot fer:

Associació sense afany de lucre, basada en el voluntariat.

L’Associació Sociocultural del Voltreganès “QUÈ S’HI POT FER” – Casa Museu del Voltreganès, duu a terme una sèrie d’activitats i tallers per a la promoció de la cultura i l’art als municipis voltreganesos. El conjunt de les mateixes es pot agrupar en dues vessants:

- Activitat museística/exposicions: la Casa Museu del Voltreganès (Vinyoles) manté una exposició fixa de caràcter etnològic, així com realitza exposicions temporals de caràcter artístic, centrant-se principalment en l’obra d’autors locals o de la comarca d’Osona.

- Tallers: per altra banda, l’Associació realitza una sèrie de tallers de tipus artístic i cultural, dirigits especialment a infants, gent gran i discapacitats, tot i que oberts a tots els públics: taller de pintura, de ceràmica, de restauració d’objectes i de interpretació lectora. Així mateix, es duen a terme activitats i tallers puntuals, tant a l’espai de la Casa Museu com a l’exterior, dirigits sobre tot a escoles i casals de la tercera edat i d’altres col·lectius que no puguin desplaçar-se.

Passeig Comtes de Lacambra, 3, Vinyoles (Les Masies de Voltregà) - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Assumpta Castanyer Caselles
Telèfon: 640654994
Adreça electrònica: asc.queshipotfer@gmail.com
Adreça electrònica: http://www.cmv.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.09.2022 | 12:38