Pastisseria Serra

Experts pastissers des de 1898

Tradició i creativitat, la nostra recepta
Coneix-nos.

A finals del segle XIX, l'Establiment era una cooperativa de comestibles, tocineria i vins. El 1898, l'Eudald Serra Benet la comprà als altres socis i la va regentar amb la seva esposa, Rosalia Bansell. Va ser el seu fill, Eudald Serra, qui va introduir la pastisseria al negoci i va inagurar la nova botiga un dissabte de Rams de 1932.

Per primera vegada a Sant Hipòlit es van poder comprar tortells (a 2 pessetes), braços de gitano, borregos i merengues, productes que avui a la Pastisseria Serra (que a Sant Hipòlit encara tothom coneix com 'l'Establiment') continuen elaborant-se seguint la mateixa recepta d'aleshores.

El fill de l'Eudald, en Josep Maria, va agafar el relleu especialitzant-se encara més en productes dolços. Amb els anys, es va deixar de banda la tocineria i part dels queviures per convertir l'antic 'colmado' en una pastisseria amb bolleria a diari, pastissos i, des de 1990, també forn de pa.

 

Plaça de la Vila, 5 - 08512 Sant Hipòlit de Voltregà - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Gerard Serra
Telèfon: 938 57 03 92
Lloc web: pastisseriaserra.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 9.10.2023 | 13:30