Irene Suñé Casas

Partit Polític: JxCAT-JUNTS  

Segona Tintent d'Alcalde i Regidora d'Urbanisme.

Telèfon: 93 850 26 26

Correu electrònic: suneci@diba.cat 

En la meva vida es compten dues grans empreses. La primera ha estat la meva família, on he pujat dos fills pràcticament sola, mirant que es poguessin valer per ells mateixos, gràcies als seus estudis i a un esperit de treball i de servei en bé de la societat.

La segona és Pròmic, nascuda a Sant Hipòlit, que continua desenvolupant la seva tasca al Voltregà, ocupant més de cinquanta persones. Els meus estudis, diplomada com sóc en magisteri, m’han ajudat a obrir-me camí en el món professional i personal, tot i que ara sobretot em dedico a la comptabilitat; de fet, crec que la intuïció pels números és el meu fort.

Després d’haver entrat el 2015 a l’ajuntament, assumeixo com un gran repte la regidoria d’Urbanisme, amb un ferm desig de servei a tots els veïns, per fer un poble que tothom el pugui reconèixer com el millor per a viure-hi.

Declaració de béns i acticitats: Consulta les dades de la declaració d'interessos, bens i activitats de la regidora, Irene Suñé Casas, en la documentació adjunta

Retribucions: La regidora no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions. No obstant, percep les següents indemnitzacions previstes:

  • Per assistència al Ple Municipal: 50 € per sessió
  • Per assistència a les Juntes de Govern Local: 120€ per sessió
  • Per assistència a les Comissions Informatives*: 50€ per sessió 

*Només hi assisteix un representant per cada grup municipal 

Darrera actualització: 15.01.2021 | 12:00