Comunicació

Servei de comunicació de l'Ajuntament

Si teniu fotografies o vídeos relacionats amb diferents actes del municipi podeu enviar-nos-ho i ho compartirem a través de les nostres xarxes socials.

Si formeu part d'una entitat del nostre municipi i us interessa publicar informació sobre diferents activitats o actes que porteu a terme, contacteu amb nosaltres i en farem difusió.

Si treballeu en un mitjà de comunicació i esteu interessats en obtenir més informació sobre alguns dels actes programats al nostre municipi o voleu cobrir un esdeveniment,

podeu posar-vos en contacte amb nosaltres:

o través del número de telèfon de l’ajuntament: 93 850 26 26.

Imatge corporativa | logotip

L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà té un manual d’imatge corporativa que estableix les normes gràfiques d’identificació visual, és la guia en la qual han de basar-se totes les persones que intervenen en el procés de realització de qualsevol disseny relacionat amb la imatge de la institució.

Aquest manual es pot consultar com a document pdf adjunt en aquest apartat. Cal tenir en compte que la utilització del logotip i del símbol té diverses aplicacions i el seu ús pot variar en funció de les dimensions i del suports (cartells d’obres, cartells publicitaris, banderoles, anuncis, fullets...).

Totes les entitats que rebin subvencions o ajuts econòmics o d'un altre tipus de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà per realitzar una activitat han de fer constar aquesta col·laboració a la seva difusió, així com l'escut de la identitat visual de l'Ajuntament, segons el que consta al manual d'imatge corporativa.

Si alguna entitat, associació o particular pretén utilitzar aquesta imatge amb una finalitat distinta de l'establerta al paràgraf anterior, ha de demanar prèviament l'autorització corresponent.

Si voleu el logotip concret d'alguna àrea o resoldre qualsevol dubte sobre les seves aplicacions, contacteu amb l’Ajuntament (Tel. 93 8502626).

Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya

Des de l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà es treballa per promoure la informació pública per a la participació ciutadana, seguint les directrius del Decàleg de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya, el qual va ser aprovat en la Junta de Govern Local el passat dia 27 de Gener de 2014.

Podeu consultar el Decàleg aquí.

Darrera actualització: 28.11.2022 | 09:41
Darrera actualització: 28.11.2022 | 09:41