Xavier Vilamala Bastarras

Partit Polític: SUMEM PER SANT HIPÒLIT DE VOLTREGÀ -CP

Nascut el 29/03/1965, Barcelona

Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona.

Director de Negocis en Empresa de Productes Químics.

Aficions: Esport, música i família.

Ha treballat durant molts anys com a monitor i socorrista a la piscina del Club Tennis Voltregà. Actualment i des de fa anys treballa en el sector de la Química. Ha participat en diferents entitats com el Club Tennis Voltregà, Club Patí Voltregà o la Comissió de Festes. És soci de la majoria d’entitats esportives: Club Patí Voltregà, Club Futbol Voltregà, Club Esquí Voltregà i Club Ciclista Voltregà. Ha estat membre executiva comarcal del PSC Osona i actualment Conseller Nacional. Va ser Conseller Comarcal durant 8 anys, sent responsable de l’àrea de Purins. Patró de la Fundació Club Patí Voltregà, Gallifa i Hospital Santa Creu.

Soci de Fundacions com Amics de la Gent Gran, Intervida i Creu Roja.

Retribucions: El regidor, Xavier Vilamala Bastarras, no percep retribucions pel desenvolupament de les seves funcions. No obstant, percep les següents indemnitzacions previstes:

  • Per assistència al Ple Municipal: 120€ per sessió
  • Per assistència a les Juntes de Govern Local: 120€ per sessió
  • Per assistència a les Comissions Informatives: 50€ per sessió

Declaració de béns i acticitats: El regidor no ha informat de l'actualització de dades del registre de béns i activitats a dia d'avui. Consulta les dades del registre en el següent enllaç

Darrera actualització: 06.09.2019 | 09:04