Alcaldia

Missatge de benvinguda de l'Alcalde, Hipòlit Serra Rodríguez

Vaig néixer l’any 1957 a Sant Hipòlit de Voltregà. Estic casat i tinc dos fills. Tinc formació en Mestratge industrial i Postgrau en Direcció de Recursos Humans per la Universitat de Barcelona. Al llarg de més de 30 anys vaig treballar a Caixa Manlleu, desenvolupant diverses responsabilitats, els últims 17 anys de la meva carrera professional com a director de l’àrea de recursos humans, la qual cosa m’ha permès gestionar equips de treball i desenvolupar projectes on les persones sempre han estat l’actiu més important. En l’àmbit més privat i personal sempre he estat vinculat amb diverses entitats del municipi i com a voluntari en entitats a nivell comarcal.

Sant Hipòlit de Voltregà és una poble acollidor, un poble en el qual, en general, es pot viure molt bé, un poble que lluita pel seu progrés i desenvolupament econòmic, per crear riquesa i benestar. Ens agrada pensar que és un poble cohesionat i amb personalitat pròpia, amb signes d’identitat com l’hoquei patins i amb la singularitat d’estar envoltat pel municipi veí de Les Masies de Voltregà amb el qual ens hi sentim units des de molts punts de vista. Un poble on trobareu un ajuntament que vol cuidar els detalls, que vol treballar pel benestar dels seus veïns amb respecte i admiració per tot allò que s’ha aconseguit gràcies a l’esforç de moltes generacions, que es preocupa per la seguretat, per la mobilitat, per la neteja, per tenir un poble endreçat. Si en algun aspecte no ho aconseguim prou, feu-nos-ho saber, el poble el fem entre tots, perquè és de tots.

Estem oberts a qualsevol suggeriment que faciliti i aprofundeixi encara més la relació entre els ciutadans i l’ajuntament. Per això, us convido a exercir el vostre dret a demanar-nos millores. Amb aquest esperit afrontem la incorporació de les eines que avui ens ofereixen les xarxes per relacionar-nos. Espero que aquest web us serveixi com a eina per mantenir una relació més còmode, estreta i àgil amb l’ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà. La nostra voluntat és ser un ajuntament facilitador, i això només es percebrà si, realment, actuem com un ajuntament proper, eficaç i eficient, al servei de tots els vilatans i vilatanes.

 

Hipòlit Serra Rodríguez

Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà

Formulari de contacte

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 18.12.2017 | 09:37
Darrera actualització: 18.12.2017 | 09:37