UN NOVEMBRE LILA MOLT PARTICIPATIU I EXITÓS A SANT HIPÒLIT

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 00:00

Aquest Novembre s’estan duent a terme un munt d’activitats , espectacles i formacions amb visió de gènere que formen part de la programació de ja el tradicional Novembre Lila de Sant Hipòlit de Voltregà.

Des de l’àrea d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament s’estan movent esdeveniments per sensibilitzar a la població sobre la violència envers les dones i la visió de gènere.

Aquest cicle d’activitats està tenint molt d’èxit i això es veu reflectit en l’àmplia participació ciutadana en els actes. De fet, aquest divendres ja tenim les entrades esgotades del teatre d’humor “Degenerate Mucho de les XL” al Teatre de Sant Hipòlit!

Fins ara a l’espai jove del Ganxo han tingut lloc activitats artístiques pels Artistots, l’última duta a terme va ser “La fotografia com a eina de transformació social” i ens consta que va tenir molt d’èxit, va ser un taller molt amè on els participants van quedar molt satisfets.

Ahir dimecres, es va dur a terme una formació sobre el protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci on es va convidar a la policia local, les dinamitzadores de l’espai jove i la Comissió de Festes de Sant Hipòlit entre d’altres.

Aquest divendres dia 24 de novembre, en la vigília del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, al teatre del municipi hi ha programada l’obra “Nenes i nens” protagonitzada per Anna Sahun.

I avui al Ganxo tindrem a la pallassa Gina que ens ensenyarà tècniques de clown amb mirada femenina! Això promet molt!

Darrera actualització: 20.11.2019 | 11:08