Salutació de l'alcalde per la Festa Major de Sant Hipòlit de Voltregà

Divendres, 27 d'agost de 2021 a les 09:00

Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes,

Teniu a les vostres mans el programa de la Festa Major 2021 de Sant Hipòlit de Voltregà. Ha estat difícil arribar fins aquí i segurament, no és la Festa Major que tots nosaltres voldríem a causa de les normatives i mesures sanitàries dictades en cada moment. Tot i així, el més important és que aquest any en podem tornar a gaudir. Diuen que en aquesta vida tothom és prescindible i segurament, individualment, tots ho som. El que queda clar que és imprescindible són totes les persones que fan possible que any rere any puguem celebrar la Festa Major i a les quals mai ens cansarem d’agrair prou la seva tasca. És precisament el conjunt de totes aquestes persones de diferents edats, procedències, idees i pensaments que amb el seu esforç, temps i enginy permeten que tots nosaltres puguem gaudir de la nostra festa per excel·lència. Gràcies al regidor de cultura. Gràcies als treballadors municipals.

Gràcies a tots vosaltres per convertir la Festa Major en una festa viva i única. I, sobretot, gràcies Comissió de Festes perquè malgrat les adversitats, hi sou sempre. Desitgem que la Festa Major torni a ser aquella setmana màgica de retrobar-nos amb els nostres. Desitgem que la Festa Major torni a ser aquella setmana d’alegria i somriures, encara que siguin darrere les mascaretes.

Desitgem que la Festa Major torni a ser aquella setmana de gaudir del nostre municipi amb seny i responsabilitat. Desitgem que la Festa Major torni a ser aquella setmana de sentir-nos orgullosos de ser de Sant Hipòlit.
 

Bona Festa Major i Visca Sant Hipòlit i la seva gent!
Gerard Sancho i Vilalta
Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà

 


 

Santhipolitenques i santhipolitencs,

Dirigir-me a vosaltres a través del programa de la Festa Major és una il·lusió que l’any passat no vam poder compartir. Renunciar a les festes del nostre poble va ser un fet que mai no hauriem imaginat i, al mateix temps, un deure de responsabilitat col·lectiva. És per això que primerament vull agraïr-vos, veïns i veïnes, Comissió de Festes i Ajuntament, la comprensió de les decisions preses a cada moment.

Tornem! Tornem a celebrar que som de Sant Hipòlit, a festejar l’emoció de sortir de casa per tenir-nos més a prop i a agraïr la perseverança de les entitats que són l’empenta per continuar. Ho fem amb la força de la cultura que s’aferma a les nostres vides quan trontollen les estructures dominants. Sigueu protagonistes d’aquest teló que està a punt per aixecar-se i gaudiu de la funció, que és tota vostra. No hi ha poble sense cultura.


Bona Festa Major!
Sergi Cirera Burgaya
Regidor de Cultura de Sant Hipòlit de Voltregà

 


 

Estimats/des santhipolitencs i santhipolitenques,


Sent conscients que fa uns mesos que un maleït virus s’ha convertit en el centre d’atenció de totes les places, cases i converses, aquest any necessitem recordar i fer un tastet de tot allò que fèiem i parlàvem quan aquest encara no hi era. Com bé sabem, l’estiu no s’acaba si abans no gaudim de la millor festa major del món, tornant a posar al centre el què realment hauria de ser-hi: l’alegria, la unió i la disbauxa. Aquesta vegada però, excepcionalment, us demanem seny i cura, adaptant- nos a les mesures que s’exigeixen per tal de que quan poguem retrobar-nos amb condicions ens celebrem, abracem i demostrem tot allò que portem entrenant tant de temps: ser les cabres, cabrits i cabrons més ben parits de tota la contrada. Així doncs, aquí us deixem el programa d’aquest any, que s’anirà actualitzant segons el què ens deixin fer, un programa adaptat que no ens permet gaudir amb tota la llibertat que ens agradaria però que és suficient per recuperar una mica l’esperança de retrobar-nos amb els veïns i veïnes, vells amics i amigues i fer d’aquests dies nostres.
Esperem que dins les complicacions que ens ha provocat aquesta situació poguem donar la talla, deixar marca com ho hem fet sempre i gaudir al ritme d’un “mama si us plau, fes-me un té amb gel”.


Cuidem-nos i gaudim com sabem,
La Comissió de Festes

Darrera actualització: 12.08.2021 | 12:21