Salutació de l'alcalde Gerard Sancho per la Festa Major de Sant Hipòlit de Voltregà 2022

Dijous, 25 d’agost de 2022

Benvolguts veïns i veïnes,

Com és habitual per aquestes dates, torneu a tenir el programa de la Festa Major 2022 a les vostres mans. L'any passat vam poder tornar a sortir als carrers a gaudir de la Festa del nostre poble, però encara amb alguna restricció. Aquest any, tot ha tornat a lloc i podem dir que Sant Hipòlit i la seva gent tornen a tenir la Festa Major que es mereixen i això ens omple d'orgull.

La Festa Major és el resultat final i visible d'un procés llarg i laboriós, un procés que implica hores de planificació i disseny per part de moltes i moltes persones. Vivim en una societat en què cada dia és més difícil que les entitats tinguin relleu i aquest fet, fa que encara sigui més important donar les grades a aquells que treballeu pel bé comú de tots nosaltres. Grades a tots aquells que destineu temps de les vostres vides a organitzar la nostra Festa Major. Tots i totes en podem gaudir perquè vosaltres piqueu molta pedra.

Buideu el cap de preocupacions per uns dies i sortiu al carrer a gaudir de tots els actes que hi ha programats. Ompliu d'alegria i vida els nostres carrers. Sentiu-vos orgullosos de viure en aquest petit racó de món. Viviu plenament la nostra gran festa, la nostra Festa Major.

Bona Festa Major i visca Sant Hipòlit i la seva gent!
Gerard Sancho i Vilalta
Alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà

Que tingueu molt bona Festa Major i visca Sant Hipòlit de Voltregà! 
Sergi Cirera Burgaya
Regidor de Cultura de Sant Hipòlit de Voltregà

Bona Festa Major, gaudim-la com sabem!
La Comissió de Festes

Darrera actualització: 9.08.2022 | 11:57