Primer cap de setmana de Festa Major enmig de pluges i ruixats

Dilluns, 29 de d’agost de 2022 a les 09:00

Tot i l'arribada de les primeres pluges de tarda, la Festa Major va arrencar aquest cap de setmana amb moltes activitats i molta participació.

Divendres al vespre malgrat que es va haver de suspendre la representació de la llegenda del Drac que vol tragar per la pluja,
les ganes enormes de treure tota la comparseria i omplir les places i carrers del poble, finalment van aconseguir sortir amb una multitudinària cercavila (transhumància animal i goigs) pel nucli antic.

Dissabte s'iniciava el dia amb el torneig de Ping-pong, seguit de tot d'actes que van acabar amb els concerts de nit que van omplir La Pista de bon ritme i ganes de festa.

Diumenge els més matiners els esperava el concurs de pesca, les classes de zumba del migdia i després de la migdiada, el quinto popular i la sessió musical a càrrec de Ràdio Voltregà als Jardins de La Llar.
Per acabar amb l'espectacle circ Endangered-Rara Avis In Terris a l'Amfiteatre del Pilar amb un inesperat escenari de llamps i trons sota un cel amenaçador, el temporal va donar una petita tregua i l'actuació es va poder realitzar amb èxit, oferint una postal molt bonica de la Festa Major.

 

Fotos Drac que Vol Tragar: Adrià Colomer

Foto espectacle circ: Lídia Miranda i CulturaSHV

Darrera actualització: 29.08.2022 | 12:41