Presentació de la temporada 2023 de Teatrets d’Osona

Dijous, 12 de gener de 2023

Ahir dimecres dia 11 de gener es va presentar la nova temporada de Teatrets d’Osona 2023, a la Sala La Canal de Tona.
L’acte va comptar amb la presència de representants i tècnics de cultura dels municipis, Amadeu Lleopart (alcalde de Tona), Laura Ojeda (regidora Educació de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà) i Anna Jiménez, Jaume Sales i David Casas (tècnics de Cultura de l’Ajuntament de Sant Hipòlit, Roda de Ter i Tona). També hi va haver l’actuació de la cantant Ju (Judit Puigdomènech), que forma part de la programació d’aquest any de Teatrets d’Osona.

Una quinzena de propostes familiars, musicals i altres gèneres i que enguany arriba a la vuitena temporada.

Destaquen els espectacles per a públic familiar com “Sopa de pedres” d’Engruna Teatre, que serà l’encarregat d’obrir la temporada (Sant Hipòlit, 15 de gener) i al que seguiran “Tot esperant en Will”, funció escolar d’Egos Petits (Sant Hipòlit, 26 de gener), etc.

Tampoc hi faltaran referències al circ amb espectacles com “Potser no hi ha final” de Circ Pistolet (Roda, 5 de febrer), “Mr. Alret” de Moi Jordana (Tona, 25 de febrer) o la proposta de clown “Solo” amb Roi Borrallas (Sant Hipòlit, 14 de maig). 
La música també tindrà un paper important amb l’espectacle de tribut a Gulliermina Motta “Guillermotta” amb Jordi Vidal (Sant Hipòlit, 9 de març)

Aquest 2023 Teatrets d’Osona posa en marxa la iniciativa “Teatrets d’Osona 3+1” a través de la qual s’oferirà una entrada gratuïta als espectadors que visitin les tres sales en el transcurs de la temporada. D’aquesta manera, els afortunats i afortunades podran escollir l’espectacle de regal una vegada hagin pogut certificar la presència a la Sala Petita d’Osona, el Teatre Eliseu i la Sala La Canal. L’objectiu de la iniciativa és seguir teixint ponts i enfortir les relacions entre els tres participants del projecte, que es basa en la proximitat i l’aposta pel territori.

El retorn dels escenaris secrets és una altres de les novetats d’aquesta temporada, una iniciativa de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis, que consisteix en regalar una experiència artística personalitzada i de proximitat als espectadors més actius de les sales, en la qual descobreixen espais no habituals i formats escènics innovadors. El passat 16 de desembre ja es va celebrar a Sant Hipòlit, amb l’espectacle de dansa “Stocoma” de la mà de Clémentine Télesfort i Lisard Tranis i la música de Magalí Saré i Manel Fortià amb la proposta “Fang i núvols”.

 

Darrera actualització: 17.01.2023 | 09:46