Premis del concurs "Fotos que evoquen història!" organitzat per ACV

Dilluns, 13 de novembre de 2023

El passat dimarts dia 7 de novembre a les 20.15h a la Casa del Mallol, es va fer l'entrega de premis del concurs "Fotos que evoquen història!" organitzat per l'Associació de Comerciants del Voltreganès. Els participants han estat els infants d'Educació Primària de les escoles del Voltreganès.

Des de les escoles se'ls va fer entrega d'una làmina en la qual havien d'enganxar una fotografia antiga de l'àlbum familiar i explicar una història, una anècdota o un record que en fes referència.
Es van repartir amb 3 categories de premis:

  • Categoria A (1r i 2n): Entrades pel Molló Parc i Circuit a Selva d'Aventura adaptat a l'edat.
  • Categoria B (3r i 4t): Circuit a Selva d'Aventura adaptat a l'edat i Circuit a Selva d'Aventura adaptat a l'edat.
  • Categoria C (5è i 6è): Port Aventura i Circuit a Selva d'Aventura adaptat a l'edat.

Cada premi consta de 2 entrades d'adult + 2 entrades infantils.

Aquests premis van ser entregats pel President de l'Associació de comerciants del Voltreganès, el Sr. Gerard Serra,  del Regidor de Comerç de Sant Hipòlit de Voltregà, el Sr. Miquel Viladelbosch i la Regidora d'Igualtat, Sra. Marta Boixeda; i de les Masies de Voltregà, el Sr. Gil Codina.

Aquest acte va comptar amb l'assistència tant dels premiats i premiades, com les seves famílies, com d'altres participants que s'hi van voler sumar.

Les làmines dels participants i dels premiats/des, es podran veure exposades als comerços de l'ACV fins el 30 de novembre.

Darrera actualització: 13.11.2023 | 14:43